We hebben weer op voorraad bijna alle (half) edelstenen.


Bij een bestelling graag het edelstenen nummer met de edelsteen en adres op de email of in het bankrekening afschrift vermelden.

En bedankt voor uw bestelling.

Onder volgt een indicatie van alle bij ons verkrijgbare soorten edelstenen en hun helende werking Helende werking wil niet zeggen dat je met gezondheids klachten niet naar een dokter moet gaan, wij adviseren om dat juist wel te doen een huisarts of specialist raadplegen is altijd zinvol een edelsteen zal bijdragen aan het herstel van deze oorzaak van het probleem en je helpen jezelf te stabiliseren met jou horoscoop edelsteen keuze of gevoelsmatig de juiste steen kiezen.
stones (click for the stones and enlarge)bigger size
(A-1) Aardbeikwarts, helende werking van deze edelsteen:
Het zeldzaam, natuurlijk aardbeikwarts is een krachtig elixer om liefde in het hart te brengen. Het zorgt voor een harmonieuze omgeving, helpt u bewust te leven, te genieten van het moment en dus in alle situaties de humor te zien. De intense energie van aardbeikwarts helpt bij droomduiding, stabiliseert de verbindingen tussen het fysieke lichaam en de aura, houdt u verbonden en zet de verborgen oorzaken van huidige situaties in het licht, vooral als ze zelf gecreeerd zijn. De steen vermindert zelfbeperking, herprogrammeert valse overtuigingen en helpt bij positieve affirmaties. Kunstmatig aardbeikwarts vermindert de intensiteit van de eigenschappen, maar doet ze niet te niet. Positieve invloed op psychische onrust, hart.


(A-2) Actinoliet, helende werking van deze edelsteen:
Het verheffende actoniliet is een uitstekende steen voor paranormale bescherming, vergroot de aura en kristalliseert de randen ervan. Het verbindt u met een hoger bewustzijn en waarborgt evenwicht tussen lichaam, geest, psyche en ziel. Effectief bij visualisatie en verbeeldingskracht, vergroot spontane creativiteit. Nuttig kristal als u blokkades of persoonlijke weerstand op uw spiritueel pad ervaart. Actinoliet wordt minder is meer genoemd, aangezien het datgene wat ongewenst of ingeschikt is vermindert of oplost. Het biedt een nieuwe orientatie en vergroot de zelfachting. Actinoliet harmoniseert alle fysieke functies, stimuleert groei en helpt het lichaam aanpassen aan veranderingen of trauma Zwart actinoliet kan worden geprogrammeerd om geleidelijk alles te verwijderen wat achterhaald of ontgroeid is. Het effent het pad voor nieuwe energieen om zich te manifesteren. Uitstekende steen om uzelf te beschermen tegen uw eigen negativisme.Positieve invloed op stress, asbestgerelateerde kanker, immuunsysteem, lever, nieren,


(A-3) Agaat, helende werkingt van deze edelsteen:
De Agaat komt voor in de kleuren; rood, groen, geel, transparant en zwart. De Agaat zal helpen bij de geestelijke ontwikkeling. Voor sombere mensen is het belangrijk om te weten dat zij geen agaat moeten kiezen met een open kern,zoals vaak bij Agaatplakken en Agaatgeodes het geval is. Zij moeten juist op zoek gaan naar een agaat met een dichte, lichte kern. Dat zal hen helpen zelf naar dat licht toe te groeien. Voor rustzoekers is een rustig gelijnde Agaat, die zacht van kleur is, de beste keuze. Die steen zal hen rustig en evenwichtig maken, helpen rustig op hun doel af te gaan. Net zo langzaam maar zeker als die Agaat zelf is gegroeid. Voor verstarde, kortzichtige mensen, die vastgelopen zijn in hun eigen systeem, is het goed te kiezen voor een veelkleurige en grillige Agaat. Die zal helpen die rechtlijnigheid te doorbreken en weer vernieuwingen teweeg te brengen.Als meditatiesteen kan de persoonlijke Agaat goede diensten doen, maar een Agaatgeode of Agaatplak is ook heel geschiktom in vertrekken van allerlei aard te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn:In een huis waar verschillende mensen bij elkaar wonen en nogal eens botsingen voorkomen, is de rustig gebrande, warmgekleurde Agaat met een dichte, lichte kern een goede hulp om de sfeer in dat huis harmonischer te maken.In de studeerkamer is een wat fellere Agaat op zijn plaats, maar het moet er wel een zijn met regelmatige lijnen, zodat degene die studeert niet alle kanten op gaat met zijn gedachten. Een rustige, maar activerende Agaat is het beste.Als draagbare steen heeft de Agaat ook veel toepassingen. Die zijn ook weer afhankelijk van hun kleur en belijning. De rustig gelijnde Agaten zijn geschikt om te dragen om zelf rustiger te worden. De grillige Agaten doorbreken ook hier weer rechtlijnigheid. Alle Agaten versterken het hart. En tot slot is een rustige Agaat ook voor drukke, overactieve kinderen een veilige helper om hen wat rustiger te maken.Agaat: tegen pijn, doofheid, haaruitval, koorts, staar, maagklachten, menstruatieproblemen, krampen, epilepsie, tegen vergiftiging,geeft evenwichtigheid, is troostgevend, verlicht, versterkt het gezichtsvermogen, het hart, geeft vitaliteit, maakt welspreken brengtgeluk,tegenochtendmoeheid, tegen hoge bloeddruk, verbetert de bloedsomloop, versterkt depersoonlijkheid en zelfrespect, werkt kalmerend, goed voor zwanger -schap en bevalling, ideaal voor overactieve kinderen Als draagbare steen heeft de Agaat ook veel toepassingen. Die zijn ook weer afhankelijk van hun kleur en belijning. De rustig gelijnde Agaten zijn geschikt om te dragen om zelf rustiger te worden


(A-4) Abrikozen Agaat
Helende werking van deze edelsteen: Abikozen agaat bevordert liefde tussen ouder en kind gedragen op het hart geeft het meest effect geeft de tweede chakra.rust bij overactiviteit vergroot het zelfvertrouwen, versterkt concentratie en analytische vermogens.overwint negativisme en verbittering van het hart stabiliseert de aura en reinigt op fysiek en emotioneel niveau.uitermate geschikt voor zwangere vrouwen en jonge kinderen beschermt moeder en kind tijdens de zwangerschap. Helpt menstruatieklachten verzachten, stimuleert de spijsvertering en werkt goed tegen gastritis.


(A-5) Agaat Crazy Lace, helende werking van deze edelsteen:
Geestelijk of spiritueel: vlugheid, beweeglijkheid, dynamiek onbewust zielsniveau: levendigheid, afwisseling mentaal - flexibiliteit in denken en doen. Lichamelijk - stimuleert de weefselstofwisseling, zeer goed bij infecties, insectenbeten, spataders en aambeien.


(A-6) Agaat Groen, helende werking van deze edelsteen:
Kalmerend, troostend, tegen pijn en doofheid, sterkt het hart pijnstillend vochtafdrijvend koortswerend-menstruatieproblemen helpt bij epilepsie en drankzucht helpt bij insectenbeten en teken vanwege zijn celvernieuwende eigenschappen verdient het aanbeveling dat aanstaande moeders een Agaat bij zich dragen versterkt het zelfbewustzijn, vergroot de vitaliteit, zwakt waanideeen af voor psychische geneeskracht aan hanger om de nek bij lichamelijke klachten. De agaat op de pijnlijke plek dragen Agaat gaat de werking van aardstralen tegen Chakra: keel - hart - zonnevlecht. In combinatie met Lila in de steen zal deze ook op de hogere chakra's werken.


(A-7) Agaat Luipaardhuid, helende werking van deze edelsteen:
Als draagbare steen heeft de Agaat veel toepassingen die zijn ook weer afhankelijk van hun kleur en belijning de rustig gelijnd Agaten zijn geschikt om te dragen om zelf rustiger te worden de grillige Agaten doorbreken ook hier weer rechtlijnigheid alle Agaten ver --sterken het hart en tot slot is een rustige Agaat ook voor drukke, overactieve kinderen een veilige helper om hen wat rustiger temaken Agaat: tegen pijn- doofheid- haaruitval- koorts- staar- maagklachten- menstruatieproblemen- krampen, epilepsie- tegen vergiftiging- geeft evenwichtigheid-is troostgevend- verlicht- versterkt het gezichtsvermogen - het hart geeft vitaliteit, maakt welsprekend brengt geluk- tegen ochtendmoeheid -tegen hoge bloeddruk,- verbetert de bloedsomloop - versterkt de persoonlijkheid en zelfrespect - werkt kalmerend- goed voor zwangerschap en bevalling, ideaal voor overactieve kinderen.


(A-8) Oranje Agaat (Brazilie), helende werking van deze edelsteen:
Geeft de tweede chakra rust bij overactiviteit- vergroot het zelfvertrouwen Versterkt concentratie en analytisch vermogen. Overwint negativisme en verbittering van het hart stabiliseert de aura en reinigt op fysiek en emotioneel niveau. Uitermate geschikt voor zwangere vrouwen en jonge kinderen, beschermt moeder en kind tijdens de zwangerschap. Helpt menstruatieklachten verzachten stimuleert de spijsvertering en werkt goed tegen gastritis....


(A-9) Agaat rood, helende werking van deze edelsteen:
Deze is een symbool van geluk en rijkdom en beschermt het eigendom van de drager tegen dieven het sterkt de nieren en geneest nierkolieken en nierontstekingen. Brengt emoties in balans. Is een aardende steen.


(A-10) Agaat slangehuid, helende werking van deze edelsteen:
Als draagbare steen heeft deze Agaat veel toepassingen die zijn ook weer afhankelijk van hun kleur en belijning de rustig gelijnde Agaten zijn geschikt om te dragen om zelf rustiger te worden de grillige Agaten doorbreken ook hier weer rechtlijnigheid alle Agaten versterken het hart deze agaat draagt bij aan het beter leren omgaan met patronen en systematiek, helpt om orde op zaken te stellen. Agaat: tegen pijn- doofheid- haaruitval- koorts- staar- maagklachten- menstruatieproblemen- krampen- epilepsie- tegen vergiftiging-geeft evenwichtigheid- is troostgevend- verlicht versterkt het gezichtsvermogen, het hart- geeft vitaliteit- maakt welsprekend brengt geluk- tegen ochtendmoeheid- tegen hoge bloeddruk- verbetert de bloedsomloop, versterkt de persoonlijkheid en zelfrespect- werkt kalmerend, goed voor zwangerschap en bevalling ideaal voor overactieve kinderen & next.


(A-11) Agaat turkoois, helende werking van deze edelsteen:
Is een beschermende steen; deze steen beschermt mens en dier tegen negatieve invloeden van buitenaf het is ook een goede beschermer op reis en in de auto-het bevordert goede relaties. Hij absorbeert schadelijke trillingen en weert het boze oog hij beschermt vooral jonge kinderen en helpt bij de verwerking van negatieve ervaringen hij waarborgt trouw in de liefde en beschermt de deugden , bevordert meditatie en vervult wensen. het is een goede vriendschapssteen. Versterkt de goede smaak geeft geluk maakt tevreden bevordert daadkracht helpt tegen opvliegers beschermt tegen negatieve invloeden en trekt het goede aan Versterkt het afweermechanisme bij virale besmettingen, zoals griep, de ziekte van Pfeiffer en verwondingen. Helpt bij reuma gewrichts- -ontstekingen, krampen en spierspanningen, voor een betere doorstroming van energie en het opheffen van blokkades ontlast het zenuw stelsel, versterkt de werking van de nieren. Brengt rust bij prikkelbaarheid en geestelijk onevenwichtigheid en geeft bij oververmoeid heid voldoende steun om slapeloosheid te vermijden.


(A-12) Agaat Turitella,helende werking van deze edelsteen:
Deze varieteit van Agaat wordt ook wel Slakkenagaat genoemd turitella Agaat heeft een zeer goede uitwerking op de maag, het darmkanaal en de alvleesklier hij zorgt voor een goede stofwisseling en stimuleert ook de werking van de maag en de alvleesklier. Turitella Agaat is een beschermende steen en kan gebruikt worden om vermoeidheid het hoofd te bieden turitella Agaat is een steen die u lang jong houdt en er voor zorgt dat u het kind in uzelf niet verliest het is een uitstekende beschermsteen Helpt schuldgevoelens te overwinnen. Helpt open te gaan staan voor veranderingen en nieuwe ideeen een goede steen voor iedereen die door veranderingen heengaat helpt daarbij het hoofd koel te houden en beide voeten op aarde zet ertoe aan zich te bezinnen op de eigen wensen, doelen en plannen bevordert de ontslakking en uitscheiding, verhoogt de weerstand tegen milieuvervuiling (straling, gif, vervuiling).


(A-13) Agaat Wit (Vredesagaat), helende werking van deze edelsteen:
De witte agaat is een pijn verdrijver, schenkt moed en brengt harmonie de Witte agaat geeft een gevoel van rust- tevredenheid zeker heid versterkt de innerlijke beheersing, voor goedheid, zuiverheid, oprechtheid en onbekommerdheid. Op lichamelijk vlak is de witte agaat goed voor de ogen, hersenen, huid, lymfe en weefsel, beschermt tijdens de zwangerschap.


(A-14) Albith of ook wel Maansteen genoemd, helende werking van deze edelsteen:
Het is de steen die hoort bij de voortplanting en de liefde. Het is de steen van hoop en reinheid en helpt tegen ontevredenheid en heb zucht maanstenen kunnen helpen om in onze harde materialistische wereld weer in aanraking te komenmet ons gevoelsleven.Maan steen verzacht het gevoelsleven en is daarom een uitstekende steen om verharde, verbitterde mensen weer gevoeliger te maken. Het is een vrouwelijke steen en is dus ook geschikt om mannen in aanraking te brengen met hun vrouwelijke kant. In de praktijk wordt Maansteen veel gebruikt bij onvruchtbaarheid dit laatste echter alleen bij een verstoorde hormoonhuishouding of gespannenheid de steen moet dan gedragen worden tot ongeveer twee maanden in de zwangerschap. Brengt de bloed– en lymfebanen weer in balans-verlicht menstruatiepijn en andere vrouwenkwalen.Verlicht indigestie, vooral als gevolg van stress. Stabiliseert de emoties en verlicht spanningen hen helpt bij het inleven in anderen, versterkt de intuïtie en fantasie.


(A-15) Alexandriet, helende werking van deze edelsteen:
Is een wachte - steen - een nuttige reiniger en hervormer het biedt een lang leven en bescherming, harmoniseert de mannelijke en vrouwelijke energie - stimuleert verbeeldingskracht en stemt af op uw innerlijke stem deze emotionele vertrooster bevordert emotionele volwassenheid. Alexandriet toont hoe u minder moeite hoeft te doen en meer vreugde schept in het leven deze regeneratieve steen vernieuwt zelfrespect en eigenwaarde, bevordert de wedergeboorte van het zelf dat het aardt, nieuwe kracht geeft en opnieuw afstemt. Het intensifieert uw wilskracht en dromen, helpt u uw emoties nauwkeurig waar te nemen, ook die van anderen traditioneel wordt alexandriet gebruikt als sieraad. Reinig het regelmatig.Als het wordt gedragen op het hart schenkt alexandriet (traditioneel) geluk in de liefde en geeft het de drager naar verluidt charme en elegantie.Positieve invloed op regeneratie- zenuwstelsel en klier werking- ontstekingen- milt- pancreas- lever- mannelijke geslachtsorganen- neurologisch weefsel- nekpijn-neveneffecten van leukemie.


(A-16) Amazoniet, helende werking van deze edelsteen:
Werkt rustgevend; vermindert onrust en prikkelbaarheid - herstelt de huid- tegen steenpuisten- kinderziekten- netelroos -jeuk en schimmels - geeft goede resultaten bij problemen met de waterhuishouding in het lichaam- geestelijk reinigende steen- hyperactieve mensen vinden rust- goed bij stress- krampen- epilepsie- sterkt de zenuwen en sterkt het hart-Amazoniet houdt de verbinding tussen de kosmos en jezelf open.Geeft een grotere diepgang aan meditatie en intermenselijke relaties. Maakt optimale communicatie mogelijk. Levert helende en vernieuwende energieen, deze kunnen leiden tot nieuw-verruimd inzicht-Reinigt Versterkt het intellect en de hersen doorbloeding. Geeft geestelijke rust en vermindert vermoeidheid ideale steen tegen het syndroom van Down. Hyperactieve kinderen --ADHD--kunnen rustiger worden door Amazoniet- Positieve invloed op de waterhuishouding. Helpt de nieren afvalstoffen weg te voeren waardoor slijmvliezen in het lichaam en transpiratie gestimuleerd worden. Helpt tegen: kloven in de hand- wonden- schimmels- jeuk- eczeem- brandwonden- en verscheidene huidproblemen. Verlicht nerveuze spanningen hierdoor kan vermoeidheid- onrust -prikkel baarheid ook afnemen ondersteunt de lever en de pancreas bevordert de bloeddoorstroming in de haarvaten. Ideaal om na operaties te dragen omdat het wonden helpt genezen heelt tegen : kloven in de hand, wonden, schimmels- jeuk- eczeem- brandwonden- en andere huidproblemen. Verlicht nerveuze spanningen, hierdoor kan vermoeidheid, onrust en prikkelbaarheid ook afnemen ondersteunt de lever en de pancreas. Bevordert de bloeddoorstroming in de haarvaten. Ideaal om na operaties te dragen omdat het wonden helpt genezen.


(A-17) Amethyst, helende werking van deze edelsteen:
De kleur van deze steen varieert van lichtlila tot donkerblauw-violet- het mangaan in de Amethist bevordert creativiteit- visualisatie- meditatie en is goed voor de geestelijke ontwikkeling. Amethist is de steen van de hoogste geestelijke macht en hoort bij het zevende chakra. De kleur maakt ernstig, geeft helderheid van geest en is ontspannend. Enkele toepassingen zijn :Amethist geeft rust, verdiept, zuivert een gespannen, overgevoelige atmosfeer in wacht- en spreekkamers werkt heel goed tegen slapeloosheid als hij onder het hoofdkussen wordt gelegd --mits het kussen niet gevuld is met synthetisch materiaal-- Amethist is ook een heel goede steen om een meditatieruimte met zijn ontspannende trillingen te vullen. De meditatie zal zekers op een hoger niveau komen.Amethist als hanger gedragen heeft ook zeer veel goede toepassingen . Let wel op de kleur. Toepassingen zijn--Geeft kalmte en innerlijke rust, de beste steen tegen spanningshoofdpijn - spanningsmaagpijn - goed tegen verstrooidheid- bevordert de bloedsomloop, helpt bij het helen van brandwonden, is goed voor lever en ogen , ontspant de nekspieren en de schouderbladen en is een uitstekende meditatiesteen.Tegen migraine, hoofdpijn- hysterie- geeft innerlijke kalmte en rust- evenwichtigheid, tegen slapeloosheid- bloedzuiverend- tegen zwellingen, heimwee - brandwonden kleurenblindheid- plankenkoorts- zweetvoeten- goed voor maag, lever en ogen, voor creativiteit en stabiliteit, tegen dronkenschap en drugs, ongeluk-waterzucht- verstrooidheid- examenvrees-nervositeit- lusteloosheid. Stimuleert het geven en ontvangen van naastenliefde- vermindert zwellingen in pols en knie. Goed voor het gezichtsvermogen, helpt tijdens de overgangsjaren, bevordert wederzijds begrip- hulp bij verslavingen, helpt verwerken van angsten-beschermt tegen negativiteit.


(A-18) Amethistkwarts helende werking van deze edelsteen
Amethystkwarts ook wel Chevronamethyst genoemd Geestelijk of spiritueel: nuchterheid- reinheid- beheerstheid-Onbewust ziels niveau: werkt opbouwend bij voordurende moeheid, maakt einde aan aanhoudend verdriet.Mentaal: helpt om onbeheerste mechanismen en de neiging tot verslaving te overwinnen lichamelijk : goed voor longen dikke darm en huid, helpt bij jeuk en zonnebrand.


(A-19) Amethyst staaf, helende werking van deze edelsteen:
Een amethiststaaf is het volmaakte middel om het voorhoofdchakra te openen en de pijnappelklier te activeren en zodoende de intuitieve visie te stimuleren. Het kristal verwijdert tevens blokkades van het heiligbeenchakra en de aura. Gebruik het om een zwakke aura te helen en beschermen.


(A-20) Ametrien, helende werking van deze edelsteen:
Verbindt de innerlijke rust van de amethist met de activiteit en dynamiek van de Citrien. Vermindert nervositeit. Bevordert de reiniging en regeneratie op cellulair niveau. Ondersteunt een vredig en optimistisch gevoel. werkt tegen stress, spanning in het hoofd, nervositeit en depressie, kalmeert de geest en bevordert de focus van het mediteren. bevordert creativiteit, positiviteit, levensvreugde en welbehagen.stimuleert de hersenen en brengt de twee hersenhelften en de mannelijke en vrouwelijke energie?n met elkaar in evenwicht. stimuleert de zuurstoftoevoer naar de hersenen en vergroot de concentratie.Lost blokkades op -psychisch mentaal, emotioneel en in de aura-- zodat de daaruit voorkomende spanningen zich kunnen oplossen en alles weer goed kan functioneren. Versterkt het immuunsysteem helpt het autonome zenuwstelsel en ondersteunt de werking van het vegetatieve zenuwstelsel. Heelt het chronische-vermoeidheidssyndroom --CVS-- Werkt sterk bloedreinigend en brengt de innerlijke organen onderling in harmonie. Helpt bij ingewandstoornissen en maagzweren.


(A-21) Andesopaal, helende werking van deze edelsteen:
Het heeft zowel de verfijnde spirituele vibratie van opaal als een band met de liefde, de passie en het vermogen de levens wils -kracht te versterken. Het bevordert het streven naar het hoogste goed, is zeer geschikt voor het stimuleren van de communicatie met het hart omdat het oneffenheden in het auradomein gladstrijkt. Zeer nuttig voor verwerking van oude emotionele trauma’s uit dit of een vorig leven, en voor verbondenheid en communicatie met anderen. U wordt sereen genoeg om moeilijke tijden of stress te overwinnen Uitstekend voor uittreding: creeert een ontspannen- ontvankelijke stemming- wekt mogelijk een milde hypnotische tran- ce op en verbetert het vermogen tot profetie en helderziendheid. Door een toenemend besef omtrent de noodzaak de aarde te ge -nezen is dit kristal nuttig om die genezing te stimuleren en geschikt voor hen die de veranderende vibratie manifesteren transmut -eren via hun fysieke of fijnstoffelijke lichamen. Positieve invloed op ‘juist handelen’, cellulair geheugen, ziekte van Parkinson, blaas retentie, spierzwelling, hart, longen, thymus.


(A-22) Angeliet, helende werking van deze edelsteen:
De schitterden lichtblauwe angeliet, oftewel engelensteen, wordt terecht in verband gebracht met engelen en engelenenergien. De steen stemt vooral Gabriel en zijn blauwe engelen zeer gunstig en ondersteunt op die manier vele ziektes en aandoeningen. De steen werkt bloedzuiverend - bevordert spiritualiteit- astraal reizen en geeft helende energie en beschermd tegen het kwade De per- fecte steen voor de keelchakra en voor healing in het algemeen.-----&------NEXT.


(A-23) Apachetranen, helende werking van deze edelsteen:
Apachetraan is een vorm van zwart obsidiaan, maar is veel zachter in het gebruik. Ook deze obsidiaansoort haalt negativisme boven tafel, maar zo traag dat het kan worden getransformeerd. Erg geschikt voor het absorberen van negatieve energie en het beschermen van de aura Dit kristal aardt en reinigt het aardechakra Het biedt troost, geeft inzicht in de oorzaak van de droef heid en verlicht oude grieven. Het stimuleert analytische vaardigheden en bevordert vergevens gezindheid. Een apachentraan heft zelfopgelegde beperkingen op en ver groot de spontaniteit. De steen verbetert de opname van vitamine -C- en -Dverwijdert gifstoffen uit het lichaam en is goed tegen spierkrampen.Help bij angst en traumatische ervaringen. Maakt bewust vanverborgen blokkades en helpt oude pijn los te laten. Verder helpt het bij koude handen en voeten herstel van wonden Bevordert het de nachtrust Verheldert het spirituele leven en stimuleert de intuïtie.


(A-24) Apatiet, helende werking van deze edelsteen:
Apatiet heeft door de mineralen die zich in deze steen bevinden een heilzame werking op de dunne darm door de doorbloeding hier in te bevorderen ook helpt apathiet bij griep verkoudheid en alle bijbehorende symptomen De turkooizen apathiet is met name geschikt om te gebruiken op blokkades op het keelchakra terwijl de groene geschikt is bij meditatie op het hartchakra. Hij geeft warmte en begrip voor jezelf en voor je medemens en helpt bij het oplossen van problemen. Bevat calcium, fosfor en fluor voor de opbouw van het beenderenstelsel en voor de tanden helpt tegen stress, boosheid, verdriet, depressie en lusteloos heid.herstelt evenwicht in de chakra's door overactiviteit te verlagen en onderactiviteit te stimuleren.sterkt hetzelfbe wustzijn en motiveert openheid en een positieve houding.heeft een reinigende energie en sterkt het immuun-afweer-systeem. zorgt ervoor,dat de darmen gestimuleerd worden optimaal te gaan werkenhelpt bij artrose, gewrichtsproblemen en botbreuken. mobiliseert energiereserves voor de vorming van bot,cellen en gebit.bevordert de opname van calcium en opbouw van kraakbeen. heft een ondersteunende functie voor hyperactieve en autistische kinderen onderdrukt hongergevoel, verhoogt de stofwisseling en werkt bloeddrukverlagend.


(A-25) Apofieliet,helende werking van deze edelsteen:
Apofylliet bezït een hoog watergehalte, waardoor het een zeer efficiente geleider van energie is en drager is van de Akasha-kronieken. De aanwezigheid ervan in een ruimte versterkt de energieen, want het is een krachtige transmitter van vibraties. Apofylliet schept een bewuste verbinding tussen de fysieke en spirituele gebieden. Tijdens reizen buiten het lichaam houdt het een sterke verbinding met het fysieke lichaam in stand, zodat er informatie kan worden overgebracht van het psychische naar het fysieke gebied. Deze spirituele steen zorgt voor helder zicht, stimuleert de intuïtie en maakt toegang tot de toekomst moge lijk. Apofieliet is een uitstekend hulpmiddel bij het waarzeggen met kristallen. Op het psychische vlak bevordert apofylliet introspectie en het vermogen om onbalans of gebreken te corrigeren. Het doorziet pretenties en breekt door een gereserveerde houding heen. Deze steen van waarheid zorgt voor erkenning van iemands ware zelf. Geestelijk heeft apofylliet een kalmerend effect. Apofieliet is een effectieve bestrijder van stress, heft mentale blokkades en negatieve denkpatronen open vermindert verlangens. Op spiritueel niveau brengt apofylliet universele liefde in analyses en het besluitvormingsproces, zodat de geest op de ziel wordt afgestemd. Emotioneel bevrijdt apofylliet onderdrukte emoties. Het overwint angst en bezorgdheid, neemt onge -rustheid weg en zorgt ervoor dat onzekerheid wordt geaccepteerd. Spiritueel heeft deze steen een kalmerende en aard ende werking op de geest. Apofieliet heeft sterke banden met het spirituele gebied en draagt ertoe bij dat u zich prettig in uw lichaam voelt. Het maakt reizen buiten het lichaam en spirituele visioenen mogelijk. Vanwege zijn band met de Akasha-kronieken maakt het reizen in vorige levens gemakkelijker. Apofylliet is hét hulpmiddel bij healing. Het maakt het gemakkijker om een patient in een diepere staat van ontspanning en ontvankelijkheid te brengen en neemt de genezer ter zijde, zodat de overdracht van helende energie op de patient zuiverder kan verlopen.


(A-26) Apofieliet pyramide, helende werking van deze edelsteen:
Apofyllietpiramides zijn krachtige energiebronnen. Ze verbeteren de spirituele visie en openen het derde oog Als u door de basis van de piramide naar de apex kijkt, ziet u een ‘sterrenpoort’, Net als alle piramides hebben ze de kracht om iets in stand te houden en zijn ze te gebruiken om voorwerpen of andere kristallen op te laden. In elixervorm leiden ze licht en energie naar het hart. OPSTELLING Leg het op een geschikte plaats. U kunt een apofyllietpiramide op het derde oog plaatsen tijdens het kanaliseren of mediteren.Kijk bij het waarzeggen met kristallen vanuit een ooghoek naar het kristal.


(A-27) Aquamarijn, helende werking van deze edelsteen:
Dit is een groenblauwe tot donkerblauwe, doorzichtige steen. De Aquamarijn is een steensoort die vooral goed is voor mensen die hun paranormale vermogens willen ontwikkelen. De heldere Aquamarijn bevordert helderziendheid en helpt om beter open te staan voor het hogere. Ook als ruwe kristal is de Aquamarijn geschikt om bij meditaties op een hoger geestelijk niveau te komen. Mensen die een blokkade hebben in hun keelchakra, wat zich meestal uit in een veelvuldig schrapen van de keel, kunnen deze blokkade opheffen door een Aquamarijn te gaan dragen. Tegen allerlei allergieen is de Aquamarijn zeker de beste steen. Zelfs ernstige hooikoorts verdwijnt bijna altijd. Voorbeelden van andere toepassingen: Tegen voorhoofdsholteontsteking, goed voor de slijmvliezen, helpt bij problemen met de schildklier, is goed voor de kaak, kiezen en mond en maakt een vastzittende hoest los.Aquamarijn : opgezette slijmvliezen en schild klier, eczeem, hooikoorts, allergieen, oorpijn, verkoudheid, sinusitis, keelpijn, goed voor smaak en reukzintuigen, brengt vriendschap, houdt jeugdig geeft levensvreugde en opgewektheid tegen brandende ogen, tegen zeeziekte, lost emotionele problemen op, maakt rust -ig en geeft inzicht, gelukssteen voor zeelui, wordt heel vaak als geschenk gegeven bij huwelijk of verloving gezet in ring.


(A-28) Aragoniet, helende werking van deze edelsteen:
Aragoniet helpt tegen overmatige, opgekropte emoties, vermindert woede en verlicht stress. Versterkt het zelfvertrouwen en draagt bij aan een sterker en positiever zelfbeeld.Geeft de drager een gevoel van warmte en geborgenheid. Helpt tijdens het leren van les -stof - bevordert concentratie---TENTAMENS OF---?.. Geeft weerstand, helpt bij chronische vermoeidheid en sterkt het immuun systeem.Stimuleert calciumopname en herstelt elasticiteit van de tussenwervelschijven. Helpt bij spijsverteringsproblemen werkt positief op huidproblemen-verlicht pijn, zoals bijvoorbeeld kramp.


(A-29) Astrophyliet, helende werking van deze edelsteen:
Astrophyliet is een uitstekende steen voor uittredingservaringen, gedraagt zich als gids en beschermer in andere domeinen, maar helpt ook om uzelf vanaf een afstand objectief te observeren. Dit kristal laat u kennismaken met uw potentieel, moedigt u aan te erkennen dat uw ontplooiing geen grenzen kent. Het activeert uw dromen en biedt --ware dromen-- over het pad van uw ziel. In emotioneel opzicht elimineert astrophyliet resoluut het achterhaalde, toont de weg voorwaarts en helpt projecten te realiseren. Het herinnert er aan dat een dichte deur betekent dat een andere openstaat. Naar verluidt verfijnt astrophyliet de tastzin en wordt het perceptie ver mogen gestimuleerd. Nuttig voor hen die zich trainen in massage of acupressuur. Het helpt u gevoeliger te worden voor de onuitge sproken behoeften van anderen. Positieve invloed op inspiratie, openheid, dikke darm, epilepsie -PMS- ongemakken tijdens menopauze voortplantingsorganen, hormonale systemen, cellulair herstel, vetzucht.


(A-30) Aventurijn blauw,helende werking van deze edelsteen:
Werkt goed tegen angst en psychosomatische klachten in het bijzonder welke ontstaan zijn in de eerste levensjaren. Heeft een kalmer ende uitwerking en geeft daardoor humor en helderheid en een positieve kijk op het leven. Ook bij huidaandoeningen zoals acne, huid problemen t.g.v. allergieen en tegen haarproblemen. De energie van de blauwe Aventurijn werkt vooral in via het keelchakra waar hij balans brengt m.b.t. angsten die te maken kunnen hebben met de zonnevlecht en het sacrale chakra. Aventurijn helpt je met het erken nen en accepteren van je blokkades Toepassingen van de blauwe en bruinrode Aventurijn: De blauwe soort komt zelden voormaar kan goed gebruikt worden om nog meer rust te krijgen dan bij de groene al het geval is. De bruinrode soort stimuleert de vitaliteit


(A-31) Aventurijn geel, helende werking van deze edelsteen:
De Gele aventurijn is een steen met een stimulerende verlichting- en energiegevende werking Verzacht verdrietige en onrustige gevoel- ens. Bestrijdt virussen en is een goede healing-steen in het algemeen Bevordert een opgewekte ontspannen stemming. Spoort aan drome te verwezenlijken en bevordert een ontspannen levendigheid- Bevordert de bloedaanmaak,-verbetert de doorbloeding van gevoelloze plekken en verwarmt en activeert deze, versterkt de lever en de zintuigen


(A-32) Aventurijn groen, helende werking van deze edelsteen:
Voorbeelden van toepassingen van de groene Aventurijn: De kleur groen is een neutrale kleur, die gebruikt wordt om een teveel aan rood vurigheid of een teveel aan blauw (remmingen) te neutraliseren. De zachtgroene Aventurijn is een uitstekende steensoort om de groei -zowel lichamelijk als geestelijk- te bevorderen Kinderen die niet goed groeien zijn ook vaak drukke en onrustige kinderen Een Aventurijn helpt hen weer wat rustiger te worden, waardoor er weer energie gegeven kan worden aan hun lichamelijke groei. Aandoen -ingen, zoals jeugdpuistjes verdwijnen door het dragen van een aventurijn, mits natuurlijk ook de voeding in de gaten gehouden wordt. Eczeem met een erfelijke oorzaak zal ook langzaam maar zeker verbeteren door het dragen van een Aventurijn. Een stukje Aventurijn dat in het water gelegd wordt waarmee men zich wast geeft heel goede resultaten bij allerlei huidaandoeningen. En mensen die snel hun zelfbeheersing verliezen- dus driftig zijn- krijgen hun innerlijke balans terug. Aventurijn : versterkt het gezichtsvermogen bevordert de haargroei, tegen allergie, hooikoorts- netelroos, jeuk en psoriasis, huidaandoeningen, acne, spruw, nerveuze hartklachten, schenkt in nerlijke rust en zelfbeheersing, opent de weg naar succes (blauwe aventurijn) bevordert de groei bij kinderen.


(A-33) Aventurijn oranje, helende werking van deze edelsteen:
De bruinrode of oranje Aventurijn stimuleert de vitaliteit en heeft een zeer goede uitwerking op het gemoed. Deze steen wordt ook wel Aventurijn-Zonnesteen, genoemd, door zijn uiterlijk en ook door de werking die deze steen op de menselijke psyche heeft. De bruinrode of oranje Aventurijn brengt zijn drager vreugde en geeft zelfstandigheid en originaliteit. Deze steen staat in contact met het tweede chakra en kan gebruikt worden om creatieve blokkades op te lossen en ook om seksuele traumas op te sporen.


(A-34) Azuriet, helende werking van deze edelsteen:
Azuriet heeft een gunstige invloed op het centrale zenuwstelsel. Bevordert genezing bij operaties (hierbij kan een goede combinatie met malachiet worden gebruikt). Is ook goed voor ons bloedvatenstelsel en bevordert de zuurstofopname in ons bloed. Azuriet helpt het concentratievermogen te bevorderen en in combinatie met rozenkwarts en bergkristal houdt hij ook computerstraling tegen. Hij is vooral goed bij kinderen en pubers te gebruiken omdat hij een goede invloed heeft op botten en hormonen. Hij reguleert hormonaal gedrag (met name brutaliteit en agressiviteit) en schenkt vertrouwen in de toekomst. Azuriet kan in een meditatie gebruikt worden bij het kruinchakra en het voorhoofd chakra. Azuriet reinigt de ziel en schenkt in de meditatie een oneindig liefdes- en geluksgevoel.- heft communicatieblokkades op, stimuleert het geheugen en versterkt het reactievermogen- helpt tegen stress, bezorgdheid, verdriet en droefheid. - is goed voor botten en gewrichten en stimuleert bij kinderen een goede groei.- helpt tegen artritis, gewrichtsontstekingen en kromming van de ruggengraat. - stimuleert de lever, helpt bij miltklachten- nier- en galblaaskwalen- stimuleert de schildklier en ondersteunt de functie van alle klieren.


(A-35) Azuriet Malachiet ook wel Eilatsteen genoemd, helende werking van deze edelsteen:
Een combinatie van malachiet, ofwel een transformatieve en beschermende steen die negatieve energie opneemt en de nadruk legt op psychosomatisch ongemak; turkoois, een zuiveringssteen en doeltreffende genezer die de geest kalmeert en paranormale krachten aanboort; azuriet- een steen die spiritueel inzicht en nieuw perspectief schenkt; en andere mineralen. De Eilatsteen doordringt u van de schoonheid om u heen Een uitstekende allround genezer, louteraar en energie geleider, vooral doeltreffend bij het reinigen van de thymus. Deze steen laat leed en verlies wegstromen, verwijdert ongerechtigheden en toxine van ziel-schok kende gebeurtenissen in dit of in vorige levens. Zorgt voor acceptatie en innerlijke verzoening, roept de fragmenten tot zich, veegt de Akasha kronieken schoon en herprogrammeert de ziel en het cellulaire geheugen. Het kristal staat bekend als de ‘steen der wijzen’, want het biedt wijsheid en creatieve oplossingen voor problemen. De Eilat-steen brengt yin en yang in evenwicht, zorgt voor lichtheid, harmoniseert en stimuleert uw emotionele leven, ver- jaagt saaiheid, stimuleert creativiteit en moedigt telepathie aan tussen zielsverwanten, waarvoor echter twee stenen nodig zijn. Positieve invloed op psychosomatisch ongemak, effecten van incest, verkrachting, fysiek geweld, vrouwenhaat of seksuele onderdrukking; stralingsgerelateerde aandoeningen & angst& re-integratie& koorts pijn& depressie cellulair geheugen- bot- en weefselregeneratie- versterking meridianen- sinussen- herschikking cellulair groeitempo- tumoren- lever- menstruatiepijn.

(B-1) Botswana agaat, helende werking van deze edelsteen:
Botswana-agaat wordt alleen in Botswana gevonden en is erg nuttig voor iemand die te maken heeft met vuur of rook. Het is weldadig voor mensen die roken of willen ophouden met roken. Botswana-agaat blijft niet bij problemen hangen, maar zoekt naar oplossingen. Door het silicium waaruit de agaat voornamelijk bestaat is hij te gebruiken voor alle kwalen van de luchtwegen, bij ademnood en bij astmatische problemen.Hij helpt bij hoge bloeddruk en sommige gevolgen ervan, zoals oorsuizingen, warmteprikkels en duizeligheid --prikkels. Hij werkt huidherstellend, sterkt het hart en verbetert de bloedsomloop.Bij koorts neemt hij de warmte over en zorgt voor een normale tempratuur.Hij gaat ontkalking tegen en helpt tegen gewrichtspijn.Deze edelsteen kan door iedereen zonder problemen gedragen worden en kan ook de werking van andere edelstenen positief beïnvloeden. Hij versterkt de persoonlijkheid en het zelf respect. Hij beschermt de drager tegen losbandigheid en maakt hem serieus en evenwichtig.Bij geestelijke problemen en stoornissen kan deze edelsteen een grote hulp zijn.Hij zal de drager altijd en in alle omstandigheden beschermen tegen gevaren van buitenaf, maar ook tegen gevaren die de persoon zichzelf kan aandoen. Hij verlicht en vergroot het geestelijke vermogen en inzicht. Hij beschermt het spirituele leven en geeft positieve krachten.Hij weert demonen en beschermt tegen negatieve spirituele invloeden van buitenaf. Hij stimuleert het zoeken naar meesterschap en wijsheid.Kalmerend, troost, tegen pijn en doofheid, sterkt het hart, vitaliteit.


(B-2) Botswana Agaat met grijze banden, helende werking van deze edelsteen:
Een Botswana Agaat geplaatst op het derde oog verbreken ze de mentale banden met de goeroe, partner of ouder die door een vroegere band een manipulatieve invloed blijft houden in het heden. De steen is dan zeer geschikt voor het aanvullen van energie van een hogere levenskracht. Het beschermt de aura. Uitstekende genezer voor herprogrammering van cellulair geheugen, met name wat betreft vroegere zelfkastijding van lichaam, emoties en geest. In een netwerk rondom het huis voorkomt deze steen astraal bezoek. De banden bevorderen reizen naar andere realiteiten, verschillende bewustzijnsstromingen, of naar vorige levens. Zeer effectief voor multidimensionale genezingsprocessen en werken met de ziel. Programmeer de steen ter bescherming van en uw familie en ter bevorde -ring van ondersteunende, objectieve, niet-verstikkende liefde. Bandagaat stimuleert het kruin chakra, voert :Goddelijke energie en aard energie in de aura, harmoniseert relatie tussen fysieke en fijnstoffelijke lichamen. Bevordert evenwicht tussen lichaam, geest, emoties en ziel, lost dualiteitenen conflicten op, onderhoudt een goede gezondheid. Traditioneel gebruikt voor lichamelijke, emotionele en mentale ontgifting. Nuttig voor mensen die zich snel gekwetst voelen. Het leert u naar oplossingen te zoeken en u niet te fixeren op problemen. Regressie, ontgifting, sensualiteit, multidimensionale genezing, seksualiteit, vruchtbaarheid.,zuurstofopname,borstkas, bloedsomloop, zenuwstelsel, huid.


(B-3) Bloed of Vleesagaat, helende werking van deze edelsteen:
Als draagbare steen heeft de Bloed of Vleesagaat veel toepassingen. Die zijn ook weer afhankelijk van hun kleur en belijning. De rustig gelijnde Agaten zijn geschikt om te dragen om zelf rustiger te worden. De grillige Agaten doorbreken ook hier weer rechtlijnigheid alle Agaten versterken het hart. En tot slot is een rustige Agaat ook voor drukke, overactieve kinderen een veilige helper om hen wat rustiger te maken Agaat: tegen pijn, doofheid, haaruitval, koorts, staar, maagklachten menstruatieproblemen, krampen, epilepsie, tegen vergiftiging, geeft evenwichtigheid, is troostgevend, verlicht, versterkt het gezichtsvermogen, het hart, geeft vitaliteit, maakt welsprekend, brengt geluk, tegen ochtendmoeheid, tegen hoge bloeddruk, verbetert de bloedsomloop, versterkt de persoonlijkheid en zelfrespect, werkt kalmerend,goed voor zwangerschap en bevalling, ideaal voor overactieve kinderen.


(B-4) Boomagaat, helende werking van deze edelsteen:
De boomagaat heeft een bijzonder sterke band met het plantenrijk en kan het contact met dat gebied versterken. Het verdiept U eigen contact met de aarde Psychisch zal boom agaat u helpen om gecentreerd te blijven in tijden van strijd of verwarring om dat het stabiliteit schept. Het verleent u volharding en het vermogen problemen als een uitdaging te zien spiritueel dringt deze agaat soort er bij u op aan met uw wortels verbonden te blijven het opent de chakra’s en brengt ze op een lijn, waardoor ze het hogere bewustzijn kunnen integreren het geneest het zenuwstelsel en aandoeningen die veroorzaakt worden door onbalans in de chakra’s deze steen behandelt skeletziektes en past iemands skelet aan zijn fysieke werkelijkheid aan pijnverdrijver, schenkt moed en kalmeert, tegen geestesstoornissen en doofheid troost en harmoniseert.


(B-5) Blauwe Agaat, helende werking van deze edelsteen:
Het opent de weg naar ervaren van hogere energie de steen is een grote voedende en ondersteunende steen die woede en infectie-ontsteking en koorts neutraliseert psychisch werkt de blauwe agaat tegen het onderdrukken van gevoelens die voortvloeien uit angst om beoordeeld en afgewezen te worden blauwe agaat lost het oude patroon van onderdrukking op en moedigt een nieuwe wijze van expressie aan spiritueel reinigt de blauwe agaat het keelchakra zodat de hoogste spirituele waarheden tot uitdrukking kunnen worden gebracht het is een steen die gedachten verbindt met spirituele vibratie en voor diepe gemoedsrust zorgt helpt bij overactieve kinderen, geeft ontspanning en rust, schenkt moed, kalmeert, troost en harmoni -seert verdrijft pijn, stilt koorts en verlicht krampen is goed tegen artritis en artrose, helpt tegen menstruatieproblemen, helpt bij oogkwalen, verlicht bij oorpijn, oorsuizen en middenoorontsteking helpt bij evenwichtsstoornissen.


(B-10) Barnsteen ook wel Amber genoemd, helende werking van deze edelsteen:
Tegen reuma, astma, zware vermoeidheid angst depressie hysterie infectie jicht kramp spataderen oorontsteking malaria bronchitis geneest en be schermt luchtwegen.Goed voor de bloedsomloop elektriseert en verwarmt schenkt levensvreugde Tegen fobie, doet beter horen bij doofheid geeft verlichting bij kinderziekten helpt kinderen bij tanden krijgen bestrijdt vergiftigingen doet vermoeidheid verdwijnen. Weert boze blik en wend onheilaf tegen hartzwakte tegen duizeligheid tegen hyperventilatie Barnsteen verwarmt gewrichten en spieren -reuma, artrose- stimuleert schild-klier, helpt bij keelkwalen brengt inzicht en verlicht de geest, beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Er zijn vele imitaties van barnsteen een barn -steen in een glas water met zout blijft drijven.


(B-11) Bergkristal: helende werking van deze edelsteen:
Tegen aardstralen, duizeligheid, wagen- lucht- en zeeziekte, eczeem, diarree, schildklieraandoening, onpasselijkheid, evenwichtstoornissen, maag endarmkwalen. Overwint angst, reguleert de hartslag, schenkt troost bij heimwee, doet kramp verdwijnen. Bergkristal: Tegen misselijkheid, bevordert de nierfunctie- tegen rug klachten -spit en pijnen algemeen- Bergkristal verhoogd het concentratievermogen, tegen koude handen en voeten, bevorderd het goed functioneren van alle klier -en, goed voor de wilskracht en zenuwen, voorjaarsmoeheid.Bergkristal met naaldjes rutiel is rutielkwarts- Bergkristal met naaldjes toermalijn is toermalijnkwarts.


(B-12) Berillen: Dit is een groep van stenen in plaats van 1 steensoort- helende werking van deze edelsteen:
Beriel Brengt ver borgen zaken aan het licht. Bevordert telepathische gaven en de gevoeligheid voor de aura uitstraling van anderen. Verscherpt het innerlijk zichtvermogen waardoor de eigen spiritualiteit op een creatieve en positieve manier kan groeien. Helpt de eigen aard te -ontdekken. Zorgt voor psychisch evenwicht. Beriel helpt tegen angsten, nachtmerries en beangstigende dromen. Verbetert de ener -getische doorstroming naar de hypofyse en de bijschildklier. Verstevigt het hart en de bloedvaten. Werkt helend bij alle vormen van infarcten.


(B-12B) Blauwe Chalcedoon:
Stuurt in de zoektocht naar je plaats in het universum Leidt en begeleidt de zoektocht naar de zin van het bestaan Geeft rust en kalmte, ondersteund meditatie.Stimuleert innerlijke groei, biedt bescherming in de zoektocht naar spiritueel bewustzijn. Geneest geestelijke wonden, heelt en verzacht als pijn en verdriet overmacht dreigen te krijgen.Helpt tegen angst, vooral bij kinderen, helpt bij ademhalingsmoeilijkheden en aandoeningen van de luchtwegen in het algemeen.Blauwe chalcedoon gaat ontkalking van de botten tegen, heeft een positieve invloed op artrose en andere -vergelijkbare- problemen met de gewrichten.Helpt bij te hoge bloeddruk en verlaagt het cholesterolgehalte.Helpt de huid te helen, vooral bij wonden door spataders.


(B-13) Bronziet, helende werking van deze edelsteen:
Een beschermend, aardend kristal.Nuttig in botsende situaties waarin u zich machteloos voelt en in de greep van gebeurtenissen waarover u geen controle heeft. Herstelt harmonie en assertiviteit zonder eigenzinnigheid of agressiviteit op te roepen. Naar ver luidt een steen der hoffelijkheid’ die scherpzinnigheid -zonder te oordelen- versterkt- de nadruk legt op uw belangrijkste keuzes, besluitvaardigheid stimuleert en zelfachting bevordert: u mag er simpelweg zijn en komt in een dynamische toestand van niet-doen- niet-handelen. Naar men zegt is bronziet zeer effectief tegen banvloeken. Traditioneel gezien geeft ijzerhoudend kristal waaronder bronziet — verwensingen, banvloeken of bezweringen drie keer zo sterk terug na de bron ervan. Dit vereeuwigt de vloek een pendule beweging waarbij de kracht steeds sterker wordt. Wellicht is het verstandig een kristal als zwart toermalijn té dragen, dat de vloek eens en voor altijd absorbeert en neutraliseert.Positieve invloed op mannelijke energie, te hoog basengehalte, opname van ijzer Helpt bij krampen en werkt pijnstillend. Goed voor de zuurstofopname van de long. Helpt bij ademnood, en ademklachten ook bij allergieen. Brengt de huid in balans.Invloed op de psyche: Harmoniseert de energie, maakt rustig en beschermd tegen negatieve energie. Wonden in de ziel genezen. Beschermt de ziel tegen pijn en depressie.Invloed op de spiritualiteit: Heel goede meditatiesteen, brengt je naar een hoger niveau....&.....NEXT.

(C-10) Calsiet, helende werking van deze edelsteen:
Calsieten horen bij het gevoelsleven en zijn in deze tijd goede helpers om niet te verharden of te verstarren in het denken, maar om in contact met het gevoel te blijven.Helpt om een identiteitscrisis te voorkomen, terwijl we oude ideeen, patronen en ervaringen loslaten. Helpt om oude op angst gebaseerde ideeen los te laten. Stimulering van het onderscheidingsvermogen en het geheugen, ideeenrijkdom, zelfvertrouwen stabiliteit, standvastigheid en overwinning van traagheid. Calsiet is een steen voor kinderen, het stimuleert de groei en versterkt de beenderen.Helpt bij het herprogrammeren van de geest Krachtige energieversterker en genezer. Helpt het geheugen te verbeteren. Heft blokkades op in chakra's.


(C-11) Calsiet blauw, helende werking van deze edelsteen:
Deze zachtblauwe steen is gericht op het naar boven halend van de mogelijkheid om met gevoel en liefde het keelchakra te openen, dus bevordert hij het spreken met gevoel en liefde.Geschikt voor mensen die problemen hebben met het uiten van hun gevoelens, die het moeilijk vinden om de goede woorden te vinden. De blauwe calciet geeft stroming aan het gevoel en maakt rustig, kalmeert de emoties die het uiten nogal eens kunnen blokkeren. Ook voor mensen die stotteren of veel hun zinnen onderbreken, is de blauwe calciet een fijne steen om bij de keel in de buurt te gaan dragen. Het helpt hen om rustig en beheerst hun gevoelens te uiten. In vergaderruimte en spreekkamers kan de blauwe calciet geplaatst worden om het "spreken met gevoel" te bevorderen.


(C-12) Champagne Calsiet, helende werking van deze edelsteen:
Champagne Calciet : Citrien Calciet OP het eerste gezicht misschien niet de meest spectaculaire van de calsieten, maar bij nadere beschouwing in het licht is hij heel mooi en sprankelend, vandaar waarschijnlijk zijn naam. Deze soort is geschikt om op een heel rustige manier te aarden. Verschil met de rode calsciet is dat de champagne calsiet niet zo activeert. Een goede steen voor mensen die wel in aanraking willen komen met hun basis, maar waarvoor het kleinste beetje activiteit al tot onrust kunnen leiden. De champagne calsiet is dan de juiste steen. Heel rustig maar duidelijk word je weer op de been gezet. Champagne calsiet kan voor onrustige mensen de eerste stap zijn om in contact te komen met hun eigen gevoel.


(C-13) Calsiet geel, helende werking van deze edelsteen:
Gele tot oranje Calciet bestaat bijna alleen uit Calcium, daardoor heeft Calciet een uitermate gunstige werking op het botten-, en spierstelsel. Ook kun je Calciet gebruiken bij caries, en bij een slechte conditie van haar en nagels.De oranje kleur is het krachtigst in de energie uitstraling. ’s Nachts bevordert hij een goede nachtrust terwijl overdag gedragen hij een gunstige werking heeft op het reactievermogen. Hij is vooral goed bruikbaar op de milt en de zonnevlecht waarbij hij de energiedoorstroming stimuleert zodat er meer manifestatiekracht optreedt.


(C-14) Calsiet groen:
Deze steen heeft een heel mooie zachtgroene kleur die doet denken aan het voorjaar. Dat betekent dat de groene calciet een heel goede werking heeft in een periode van vernieuwing en bewustwording van de eigen mogelijkheden. Groene Calciet is een "loslaatsteen" omdat hij heel goed kan helpen om oude, vastzittende patronen gemakkelijker los te kunnen laten. Het verleden een plaatsje te geven zonder dat het pijn blijft doen. Er ontstaat dan ruimte voor groei en vernieuwing. Groene calciet werkt heel zacht maar duidelijk. Het is een fijne steen voor mensen die verstard zijn en problemen hebben met het vinden van hun eigen hartsge -voelens. Voor mensen in het bedrijfsleven, om ze in contact te houden met hun gevoelens, zodat beslissingen niet geforceerd genomen worden maar rustig en wel overwogen worden bekeken en doorvoeld. Voor mensen die in een periode van verdriet vanuit hun hart ruimte willen creeren voor een nieuwe start- ETC De gro -ene calciet is wel een steen die als hij gedragen worden op het hartgebied snel kan verkleuren. De steen moet dan vervangen worden net zolang tot hij mooigroen blijft. Dan is zijn kracht goed aangevuld en zijn werking niet meer nodig voor degene die hem draagt. Dan kan er overgegaan worden naar en andere passende steen.


(C-15) Carneool:
Carneool heeft een geneeskrachtige werking voor: suikerziekte, koorts, reuma, infectie, jicht, maagkwalen, krampen, bloedvergiftiging, zenuwpijn, nachtmerries, hoge bloeddruk, ontlast gal en darmen.Bevordert spijsvertering en ondernemingslust, schenkt kinder- en ouderliefde, geneest wonden, stelpt bloedingen, geeft levensmoed, tegen ongeluk, maakt welsprekend, werkt uitstekend bij bloedarmoedeVerlicht de geest en bevordert de concentratie, schenkt creativiteit en bevor dert de saamhorigheid, daardoor wordt de toegang tot de astrale wereld geopend. Helpt gezin- en familieproblemen op te lossen, mits iedereen bereid is daaraan te werken.Geeft geestelijke rust en helpt tegen nachtmerries,vermindert agressie en verheldert de geest.Maakt het denken toegankelijk voor nieuwe ideeen,bevor dert de gehele bloedcirculatie.Helpt infecties te genezen en te bestrijden,werkt bloedstelpend. Bevordert de spijsvertering.Verzacht pijn in het algemeen en ge -wrichtspijn in het bijzonder.


(C-16) Cavanciet:
Cavanciet zorgt voor optimisme en inspiratie, combineert kanalisering en paranormaal bewustzijn met pragmatisch, dagelijks leer- proces en logica. Moedigt het bewuste astrale reizen aan. Cavanciet bekrachtigt het leven, bevordert de verkenning van vorige levens, herschikt -reVraming- trauma’s bij de bron, waardoor ze zich niet in het heden manifesteren. Cavansiet herstelt destructief gedrag en negatieve gedachtepatronen, zodat u zich lekker in uw vel voelt. Naar verluidt bevordert cavansiet het vrijkomen van endorfine, wat de cellulaire genezing verbetert. Het beschermt de genezer of regressietherapeut tijdens een sessie. Cavanciet beschermt uw huis en auto, maakt u gevoelig voor milieubescherming, bevordert de erkenning van de schoonheid om u heen. Het zorgt ervoor dat u nadenkt voordat u handelt. Positieve invloed op zelfrespect, loutering, regeneratie, cellulair geheugen, recidiverend ongemak, stabilisering hartritme, cellulaire genezing, tinnitus, ogen, tanden, zere keel, nieren, blaas, gefragmenteerd -DNA- ogen, bloed, calciumdeficientie, tanden, soepelheid van gewrichten.


(C-17) Celestiet:
Celestiet geeft helderheid van geest, verbetert het communicatievermogen, brengt energieen in balans,kalmeert en harmoniseert. Uit stekende steen om dromen te helpen herinneren en voor astrale reizen. Celestiet vervangt bij genezing pijn voor een liefdevol licht. en fantastische steen na operaties, deze steen zorgt ervoor dat wonden vrijwel littekenloos dichtgaan. Celestiet heeft een goede werking op het keelgebied, met name op de functie van de schildklier.Tegen angst, fobieen en verbindt geest, lichaam en ziel. Deze steen verbindt ons met de aarde en schenkt ons liefde voor de aarde en onze medemens en -dieren. Deze steen is ook bekend onder de namen Celestien en Coelestien.- brengt je in contact met het engelenrijk.- versnelt spirituele ontwikkeling en bevorderd helderziend heid.- heelt de aura en schept harmonie.- bevordert creativiteit en is goed voor diegenen die met kunst werken.- zorgt voorontspanning bij door stress veroorzaakte hoofdpijn, oververmoeidheid en vermoeide ogen.- kalmeert opgewonden gevoelens, geeft vertrouwen en innerlijke vrede en zorgt voor ontspanning en evenwicht.- verlicht pijn en zorgt voor liefde.- behandelt kwalen aan ogen en oren.- ver nietigt vergiften en schept orde in de cellen.- werkt spier-ontspannend en bestrijdt geestelijke kwelling.- opent de keelchakra en ver helpt de bijbehorende fysieke keel-klachten.


(OO1-C) Chalcedoon:
Ademhalingswegen, stembanden en heesheid, bloedingen, beroerte, vergiftiging, zogvormend, Helpt bij depressie, bezetenheid, tegen winterhanden en voeten, maakt blijmoedig en bedachtzaam, schenkt berusting, tegen lichtgeraaktheid, haaruitval.Geneest kloven tussen tenen (badschimmel), bevordert de genezing van botbreuk, rustgevend, versterkt milt en longenOrganen: vlammen en strepen in de Chalcedoon die de vorm hebben van een orgaan, ondersteunen de activiteit van het overeenkomstige orgaan.Mentaal: ideeenrijkdom, spreekvaardigheid, diplomatie, begrip en inlevingsvermogen, openheid, kalmte, verdraagzaamheid en crea -tiviteit.Geestelijk en spiritueel: luchtigheid, onbezorgdheid, opgewektheid, optimisme, communicatie met het eigen binnenste en alles wat leeft, inlevingsvermogen in andere leefwerelden, fijne waarnemingen, intensiveren van het gevoel en bewustzijn van gevoelens en behoeften, afbouwen van stress, motivatie om eigen handelingen te herkennen en te definieren.


(OO2-C) Charoiet:
Toepassingen: terug naar je oerbron, liefde, verwarmd,vermindert angsten, verzacht pijnen hoofdpijn, helderziendheid, aura healingen. Beschermt tegen nega -tieve energie, grenzen verleggen. Transformatie, nieren, bijnieren, slijmvliezen, ontkalking, spieren, zwangerschap, tandbederf.Overgewicht, hoge bloeddruk, menopauze, wilskracht, werklust, uithoudingsvermogen, Inzicht, meditatie, ogen, hart, veranderingen, dromen.Charoiet is een steen vol oerkracht, deze steen is nog niet zo lang bekend in het westen omdat hij alleen in Siberie gevonden wordt. Charoiet stabiliseert het immuunsysteem, versterkt het afweersysteem en heeft een kalmerende werking op het zenuwsysteem. Tegen infecties en sterkt de familiebanden en beschermt tegen kwade krachten. Beschermt tegen alle soorten straling. Tegen fobieen en overdreven angsten. Charoiet is nog steeds een vrij zeldzame steen in de handel, maar is zeker de moeite waard.


(OO3-C) Chitta ook wel Chytha genoemd:
De steen van overgevoeligheid.Chitta is een uiterst zeldzame edelsteen die tot nu toe uitsluitend in China gevonden wordt. behoort tot de familie van Jadeachtigen.Is als bijzondere steen in China al sinds generaties bekend voor zijn rustgevende eigenschappen.Heeft een helende werking op onze stofwisseling.Zet je aan tot positief denken en bevordert een positieve levensinstelling.Heeft een positieve werking op ons emotioneel en gevoelsleven.


(OO4-C) Chrysoberyl:
Chrysoberyl wordt gebruikt bij oogziekten, met name bij bijziendheid. Bij oververmoeide ogen en oogontstekingen kunt u het best uw ogen met Chrysoberylwater spoelen. Chrysoberylwater werkt ook goed bij astmatische problemen, keel- en amandelontstekingen. Tegen darmziekten en maagzweren. Chrysoberyl-Kattenoog helpt bij groene en grauwe staar, bindweefselontstekingen, en brengt harmonie in familie-, vrienden- en collegiale kring.


(OO5-C) Chrysocolla:Deze steen is groenblauw en heeft iets weg van turkoois. Het is een steen voor vriendschap en contact. Een beschermer tegen negatieve invloeden, die afgeweerd worden en omgezet in begrip en vergevensgezindheid. Voor mensen die moeite hebben om aan hun gevoelens te kunnen toegeven, is dit een heel fijne en doeltref-fende steen.Het maakt u minder gevoelig,vooral voor kritiek, en moedigt handelen op basis van opbouwende kritiek aan. U ontwikkelt een positieve houding met behulp van dit kristal en leert optimistisch vooruit te kijken *met de stroom meegaan in plaats van in het verleden te blijven hangen* Chrysocolla laat u genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen totdat u de beste oplossing heeft gevonden. Geestelijk vergroot citrien het concen -tratievermogen en maakt het de geest weer levendig.Een zeer nuttig kristal voor het overwinnen van depressies, angsten en fobieen. De Chrysocolla helpt hen over de drempel heen. Maakt spontaner. De steen kan op het lichaam gedragen worden, maar ook in ruwe vorm, neergelegd in alle vertrekken waar onrust en dishar --monie heersen.Voorbeelden van andere toepassingen: Bevordert vriendelijkheid en tolerantie, is goed tegen rugpijn, krampen, depressies, menstruatieproblemen en andere vrouwenkwalen en brengt emoties in evenwicht.Chrysocolla : helpt bij rugpijn, krampen, depressie, menstruatiestoornissen, bevordert tolerantie en vriendelijkheid, helpt schuld en angstgevoelens overwinnen, brengt emoties in evenwicht, tegen reuma, hernia *samen met bergkristal dragen* gewrichtspijnen, spit, hoge bloeddruk, buikkrampen, gasvorming.Het is af te raden Chrysocolla op de blote huid te dragen.


(006-C) Chrysopraas:
Dit is een groene steen. De kleur kan licht appelgroen zijn maar ook heel fel. Het is een uitgesproken vrouwelijke steen die een goede verbinding is tussen zachte, moederlijke gevoelens en de groeikracht van het leven. Dat is ook de reden van de uitstekende werking bij zwangerschappen. De Chrysopraas zorgt voor een gemakkelijke en voorspoedige bevalling. Ook mensen die last hebben van een minderwaardigheidscomplex, zullen meer zelfvertrouwen krijgen van de Chrysopraas. De steen harmoniseert en neutraliseert, bevordert het krijgen van meer inzicht in de eigen realiteit. Voorbeelden van andere toepassingen: Normaliseert de bloeddruk, sterkt de ogen en het hart, maakt praktisch en evenwichtig en versterkt het verstand.


(007-C) Citroen Chrysopraas:
De citroen chrysopraas helpt om eenzaamheid en remmingen te overwinnen.Helpt de pijn en het verdriet van een gebroken hart te verzachten. Kan een niet-oordelende houding bewerkstelligen. Werkt verfrissend en opmonterend, zorgt voor meer energie, levenslust en openheid. Helpt om te ontslakken (giftige afvalstoffen uit het lichaam af te voeren) bij verzuurd bloed. Ook goed tegen spierpijn.


(OO8-C) Citrien:
Citrien is een krachtige reiniger en hersteller. Deze steen, die de kracht van de zon draagt, is zeer weldadig. Citrien verwarmt, geeft energie en is zeer creatief. Het is een van de kristallen die nooit hoeven te worden gereinigd. Het absorbeert,transformeert,verstrooit en aardt negatieve energie en is daarom zeer goed voor het milieu. Citrien geeft energie aan elk niveau van het leven. Als beschermer van de aura werkt het als een vroeg alarm systeem, zodat er tijdig actie te ondernemen valt. Het heeft het vermogen de chakras te reinigen, vooral het zonnevlecht- en navelchakra. Citrien reinigt de verfijnde lichamen, brengt ze in balans en op één lijn met het fysieke. Citrien is een steen van overvloed. Deze dynamische steen leert u hoe u rijkdom en voorspoed, succes en alle goede dingen kunt aantrekken. Citrien is een opgewekte, edelmoedige steen die u stimuleert te delen wat u heeft en u toch helpt uw rijkdom in stand te houden. Het heeft de kracht vreugde te schenken aan allen die dit kristal aanschouwen, Wanhoop en negativisme zijn niet op hun plaats bij citrien, want deze steen bevordert het oplossen van groeps of familieconflicten.Citrien vergroot het zelfrespect en zelfvertrouwen en heft destructieve neigingen op. Het versterkt individualiteit, verbetert de motivatie, activeert creativiteit en stimuleert zelfex -pressie. Het maakt u minder gevoelig,vooral voor kritiek, en moedigt handelen op basis van opbouwende kritiek aan. U ontwikkelt een positieve houding met behulp van dit kristal en leert optimistisch vooruit te kijken --met de stroom meegaan in plaats van in het verleden te blijven hangen--Deze steen laat u genieten van nieuwe ervaringen en stimuleert het verkennen van alle mogelijke wegen totdat u de beste oplossing heeft gevonden.Geestelijk ver groot citrien het concentratievermogen en maakt het de geest weer levendig. Een zeer nuttig kristal voor het overwinnen van depressies, angsten en fo bieen. Citrien bevordert innerlijke kalmte zodat wijsheid naar boven kan komen. Het helpt informatie te verwerken,situaties te analyseren en ze in een positieve richting te sturen. Deze steen maakt de hogere geest wakker. Als u een citrien als hanger draagt, zult u gedachten en gevoelens gemakkelijk -er kunnen verwoorden.Emotioneel zorgt citrien voor meer levensvreugde. Het laat negatieve trekken, angsten en gevoelens op de diepste niveaus ver dwijnen en zorgt voor een emotionele balans Fysiek zorgt citrien voor energie en versterking van het fysieke lichaam Het is met name nuttig voormensen die gevoelig zijn voor milieu-invloeden en dergelijke.Citrien bevordert innerlijke kalmte zodat wijsheid naar boven kan komen. Het helpt informatie te verwerken,situaties te analyseren en ze in een positieve richting te sturen. Deze steen maakt de hogere geest wakker. Als u een citrien als hanger -draagt, zult u gedachten en gevoelens gemakkelijker kunnen verwoorden. Emotioneel zorgt citrien voor meer levensvreugde. Het laat negatieve trekken, angsten en gevoelens op de diepste niveaus verdwijnen en zorgt voor een emotionele balans. Fysiek zorgt citrien voor energie en versterking van het fy sieke lichaam. Het is met name nuttig voor mensen die gevoelig zijn voor milieu-invloeden en dergelijke. Citrien levert energie, is zeer weldadig bij het chronische-vermoeidheidssyndroom en stopt voortwoekerende ziekten. Citrien stimuleert de spijsvertering, milt en alvleesklier, bestrijdt infecties in de nieren en blaas, verhelpt oogproblemen, verbetert de bloedcirculatie,ontgift het bloed, activeert de thymus en brengt de schildklier in balans. Het verwar mende effect van citrien versterkt de zenuwen. Citrien heft constipatie op en bestrijdt cellulitis. Als elixer is het goed bij menstruatieklachten en symptomen van de menopauze, zoals opvliegers.


(009-C) Cluster:
Een cluster bezit vele punten op een basis, maar die hoeven niet vast te zitten. De kristallen kunnen klein of groot zijn. Clusters stralen energie uit naar de omge -ving en kunnen ook verwoestende energie absorberen. U kunt ze programmeren en op hun eigen plaats hun werk laten doen. Ze zijn bijzonder nuttig voor het rein igen van een vertrek of van andere kristallen; in dat laatste geval moet u het kristal een nacht lang op het cluster laten zitten.


(010-C) Coelestien:
Coelestien is een krachtige healingsteen bij mentale problemen. Hij werkt voornamelijk op de keelchakra en de voorhoofdchakra, waarbij hij harmonie en evenwicht bewerkstelligt in chaotische gedachten. Hij zorgt dat je in staat bent een adequate analyse te maken van een probleemsituatie. De steen bevordert de creativiteit en de uitdrukkingsvaardigheid en bevordert de spirituele bewustwording. Op lichamelijk niveau is Coelestien wondhelend en werkt harmoniserend bij menstruatiestoornissen. Deze energieke steen heeft een lichte, snelle vibratie. Reiniging is niet nodig. Het activeert snel de hogere chakra’s en de geest, verbindt u met uw levenspad en ware levensdoel. Zoals met alle cyaniet is deze steen zeer geschikt om snel in diepe meditatie te gaan. Opent de metafysische gaven en maakt allerlei multidimens ionale verbindingen. Nuttige steen voor het smeden van duurzame relaties waarbij twee stenen nodig zijn --iedere persoon 1 Steen-- De steen is programmeer baar voor het verbeteren van geschikte telepathische en intuïtieve communicatie tussen genoemde personen. Zorgt aldus voor harmonie en onvoorwaardelijke liefde in de relatie. Aangezien de steen voor paranormale spionage gebruikt kan worden, is een integere toepassing noodzakelijk, anders wekt de drager ervan een negatieve tegenreactie op.Positieve invloed op eileiders en ovulatiepijn.

(00D1) Diamantvenster:
Platte oppervlakken boven op een kristal worden vensters’ genoemd. Vensters kunnen een grote of kleine diamantvorm hebben; ze stimuleren helderheid van geest en de ordening van informatie die wordt ontvangen uit verschillende bestaansniveaus. Als u in een diamantvenster kijkt, voert dat u diep in uw binnenste of het stelt u in staat informatie voor een ander te lezen. Een echt diamantvenster is groot en verbonden met de apex en de basis, maar zelfs kleine diamantvensters kunnen het evenwicht tussen de spirituele en materiele wereld bevorderen en het dagelijkse leven gemakkelijker maken ter wijl u tegelijkertijd met een grotere werkelijkheid verbonden blijft. Diamantvensters bieden een doorgang naar andere bestaansniveaus en zorgen voor een hechte band met het zelf. Ze weerspiegelen de innerlijke zijnstoestand en de oorzaken van ongemakken, en kunnen helpen iemands verblijfplaats of omgeving terug te vinden als er maar in het midden van de diamant een krachtig beeld van de persoon wordt geprojecteerd..&...NEXT..


(OOD2) Disthen:
Disthen kan vooral gebruikt worden bij allerlei uiteenlopende keelklachten en spraakstoornissen. Ook werkt hij op het gehoor, het zicht en de reukzin waarbij hij de balans hierin kan herstellen. Disthen werkt zachtjes in op het keelchakra en brengt licht in Geest en Ziel. Hij helpt om wensen en gedachten te verbinden met de realiteit. Bij meditatie zorgt hij dat je makkelijk weer terug kunt komen in het hier en nu en voorkomt het opstijgen van de ziel uit het lichaam. Disthen brengt hoger liefdeslicht in zonnevlecht en aarding. Het ego wordt uiteindelijk gebruikt voor licht en liefde. werkt kalmerend, herstelt de chi in het fysieke lichaam en de organen.doorbreekt angsten en blokkades gaat woede stress en frustratie tegenbehandelt de schildklier bijschildklier bijnieren keel en hersenen. verlaagt de bloeddruk en geneest infecties.zorgt voor gewichtsverlies bij overgewicht ondersteunt de functie van de kleine hersenen en de motorische reacties van het licha- -am.versterkt de stem, geneest de keel en het strottenhoofd - nuttig voor zangers en sprekers.

(001A) Drie Agaat:
Kenmerken Sterk aardend en kalmerend geeft het een veilig gevoelin de moeilijkste situaties en biedt bescherming tegen negatieve zak --en. Het geeft kracht, helpt onplezierige omstandigheden standvastig en gelaten het hoofd te bieden en de gave van hethart te vinden. Deze steen bevordert een positief ego en een onwankelbare zelfachting. Nuttige aardegenezer en uitstekende steen voor planten en bomen, eventueel in een netwerk rondom groeizone.Het zorgt voor een krachtige verbinding met de voedende energie en natuurgeesten, herstelt en revitaliseert levens- kracht en doorzettingsvermogen. Waarborgt goede verstandhouding met alle levende wezens. Als uw immuunsysteem verzwakt is en u vatbaar bent voor infecties, fixeert u de steen gedurende een nacht met plakband op de thymus. Posi- tieve invloed op veiligheid, immuunsysteem, bacteriele infecties.


(00D4) Dumortieriet:
Deze solide steen maakt u meer ontvankelijk als u communiceert met engelen of spirituele gidsen en helpt u de waarde van ieder mens te zien. Geplaatst achter het oor bevordert het helderhorendheid. Uitstekend geschikt voor regressiewerk. Dumortiriet neemt u mee naar het begin van de zielen- reis om afspraken en overeenkomsten uit vervlogen tijden te bekijken, waarbij aanpassing en verwijdering van niet langer nuttige zaken mogelijk zijn. Geplaatst op het somachakra of vroeger -levenchakra stimuleert het regressie en herinneringen, helpt u bij het verbreken van oude, niet langer nuttige banden en bevordert herroeping van beloften. Dumortiriet toont u uw archetypische spirituele zelf, verbindt u opnieuw met uw inherente wijsheid. Vooral geschikt voor identificatie en verwijdering van oorzaken of ongemakken uit vorige levens, en voor moeilijke omstandigheden of relaties in dit bestaan, Het herschikt patronen van onderliggende verslavin -gen en dwangimpulsen, wat herprogrammering van cellulaire geheugen mogelijk maakt. Dumortiriet zorgt geleidelijk voor een instinct tot zelfbehoud en een onwan kelbaar zelfvertrouwen. Het helpt u assertief te zijn, u aan te passen aan de huidige werkelijkheid. Het bevordert geduld en moed, dempt over gevoeligheid, stim uleert onthechting en waarborgt geleidelijk positieve eigenliefde en levensvreugde. Verbetert organisatievermogen en concentratie. Met deze steen blijft u in uw hart jong. Zeer geschikt voor ontwikkeling van positieve houding. Dumortiriet helpt een wankele relatie te stabiliseren en naar verluidt ook om een zielsverwant aan te trekken, hoewel tijdens dat proces mogelijk moeilijke lessen te trekken zijn. Nuttige steen voor mensen die dagelijks te maken hebben met crisissen en tra uma’s. Dumortiriet kalmeert, richt zich op lastenverlichting en helpt u uw leven in eigen hand te nemen als u chaotisch en slecht georganiseerd bent. De steen bij uitstek voor efficiente registratie. Naar verluidt geschikt voor de ontwikkeling van taalvermogens om te kunnen communiceren in andere culturen. Positieve invoed op plankenkoorts, verlegenheid, stress, fobieen, slapeloosheid, paniekaanvallen, angst, depressie, geduld, zelfdiscipline, mentale helderheid, koppigheid, cellulair geheugen, zonnebrand, overgevoeligheid, slechte stoelgang, epilepsie, hoofdpijn, misselijkheid, braken, krampen, kolieken, diarree, hartkloppingen.


(00D5) Dysthen - CYANIET
Cyaniet helpt het idee van lotsbeschikking en/of noodlot los te laten en in te zien waar of wanneer men zelf de veroorzaker was van bepaalde gevol gen. Cyaniet bevordert logisch, rationeel denken en maakt vastberaden. Het opent het keelchakra, versterkt paranormale vermogens ende intuitie. Op fysiek vlak versterkt cyaniet de functie van de kleine hersenen en het motorisch zenuwstelsel. Het wordt toegepast bij spierziekten, problemen met de keel en het strottenhoofd. Het is een nuttige steen voor zangers en sprekers.


(00D3) Dolomiet:
Dolomiet werkt erg goed tegen faalangst en het versterkt je lichaam en geest. Het sterkt de zenuwen en ontspant de spieren, bevordert een goede bloedsomloop en sterkt het hart. Het is de perfecte steen om je lichaam te reinigen.

(001E) Energie- laserkristal:
Deze kristallen zijn van 100% zuivere kwarts en met de grootst mogelijke precisie voor u gemaakt. Doordat deze kwarts volledig zuiver is wordt hij door velen ook wel oerkwarts genoemd. Deze pointers zijn te gebruiken als massage staven , maar worden nog vaker gebruikt om energie dooi te geven en te versterken!. Houd de kwarts bij het uiteinde vast in uw hand en leg het andere uiteinde bij een ander in de hand. Neem de tijd en kijk elkaar in de ogen. zij & hij zal versteld staan!, uw energie begint te stromen en het kristal stelt u in staat deze door te doorschenken in veelvoud. Velen verklaren zich weer schoon, vitaal en opgeladen te voelen. Terug naar de oerenergie, de vrolijkheid en de blijheid die een ieder had als kind, komt weer terug. Men zal versteld staan van de energie die u en deze kristallen te schenken hebben!. De wereld wordt weer helder en licht! Let echter wel op! Zoals alle laserkristallen zijn ook deze kristallen erg krachtig!Bouw een sessie langzaam aan op.


(002E) Engelenfantoomkwarts:
Engelenfantoomkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het is het belangrijkste kristal voor het hart en hartchakra dat u de ware essentie van liefde leert.Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde.Het is kalmerend, geruststellend en helpt bij trauma’s.Als u liefde wilt aantrekken, is romantisch rozenkwarts wat u zoekt.Een fantoomkristal symboliseert universeel bewustzijn. Zijn doel is genezing voor de planeet te bevorderen en helende vermogens in mensen te activeren. Daartoe schept het een verbinding met in dit geval de engelen en verbetert het de meditatie. Een fantoomkwarts vergemakkelijkt de toegang tot de Akashakronieken*, het lezen van vorige levens en het naar boven halen van onderdrukte herinneringen.


(003E) Epidoot:
Niet iedereen reageert op epidoot. Maar zij die erop zijn afgestemd, ervaren een betere perceptie en persoonlijke macht. Naar verluidt bevordert het spirituele afstemming en verwijdering van ingewortelde weerstand tegen spiritueel ontwaken. In een netwerk ondersteunt het ook de eigenschap pen van andere stenen.Epidoot zuivert het emotionele lichaam en verlicht negatieve aandoeningen, zoals zelf- medelijden en psychische onrust Het helpt bij verdriet en u blijft geaard, ongeacht de situatie waarin u zich bevindt.Het regeneratieve effect creeert mogelijk een krachtige ontgifting van negatieve aura-energie,eventueel ervaren als een definitieve catharsis of een afreageren op iets of iemand.Het reinigt de emotionele blauwdruk en het cellulaire geheugen. Epidoot geeft moed om ten volle van het leven te genieten, het vermogen uw dromen te concretiseren en het versterkt daarnaast uw identiteitsgevoel. Nuttig kristal voor herstellenden. Het ondersteunt het genezingsproces van het lichaam en helpt u om u op de best mogelijke manier te verzorgen. De perfecte steen voor hen die snel tot slachtoffer of martelaar verworden.Epidoot verdrijft kritiek enzelf kritiek, biedt de gelegenheid objectief uw kracht en zwakheden en die van anderen te observeren. Het leert u realistische doelen na te streven, het leidt u weg van onhaalbare verwachtingen en dus teleurstellingen en het onvermijdelijke falen. Positieve invloed op emotionele trauma’s, uithoudings ver -mogen, zenuwstelsel, immuunsysteem, cellulair geheugen, dehydratie, hersenen, schildklier, lever, galblaas, bijnieren; als elixer verzacht het de huid.


(004E) EUDIALIET
Voor persoonlijke macht, doorspekt met levenskracht. Eudialiet verjaagt depressies en ontevredenheid met uzelf, elimineert de onderliggende negatieve emot- ies. De ideale steen voor het bevorderen van zelfvergeving en gezonde eigenliefde. Bespoedigt diepgaande verandering en is een steun voor wie leert van ge maakte fouten. Als u boos bent op God brengt deze steen verzoening. Verbindt geest en ziel met het emotionele lichaam, zorgt voor herorientatie van uw inner lijk en herenigt zielsverwanten. Als u een zielsverwant’ heeft ontmoet die zich ogenschijnlijk onwetend toont, of iemand tot wie u zich sterk voelt aangetrok ken maar bij wie u zich afvraagt of een seksuele relatie het doel is, of spiritueel werk, mediteer of slaap dan met eudialiet onder uw kussen en u krijgt het antwoord.Positieve invloed op uitputting, vergeving jaloezie, boosheid schuldgevoelens wrok vijandschap vertrouwen hersengolven multidimensionale cellulaire genezing, optische zenuw Opnieuw orienteren , wat zijn mijn mogelijkheden, wie ben *ik*Verlicht angsten en pijnen, geeft ontspanning. Acceptatie van eigen zwakte , zelferkenning. Opent de weg naar een nieuw begin.


(001E) EKLOGIT
Elbaiet meer kleurig toermalijn: Eklogit maakt het totale organisme meer belastbaar en sterker.Het bewerkstelligt uithoudingsvermogen,Standvastigheid en hoop.Het toont ons onze oorsprong Veelkleurig toermalijn elbaïet bevat alle kleuren en maakt hierdoor lichaam, ziel en geest tot een geheel. Het is een uitstekende steen voor de beeldvorming en voor dromen, en het inspireert u tot creativiteit en fantasie. Deze toermalijnsoort verschaft u een poort naar het innerlijke zelf en de hogere spirituele gebieden.Bij genezingen stimuleert groen toermalijn het immuunsysteem en de stofwisseling.


(002E) Elestiaalamethyst:
Kristal der verandering en transformatie. Het verandert verwarring in verlichting en zet u op uw levenspad. Verbonden met het eeuwige zelf heeft het een band met het goddelijke en de hogere gidsniveaus. Het opent de spirituele gaven, is zeer geschikt voor afstemming op de eeuwige kennis in het hart van het universum en in de kern van de ziel. Het neemt u mee naar uw vorige levens om uw eigen karma te doades en angst op, waarborgt polair evenwicht, effent het pad naar noodzakelijke verander ing, die abrupt kan optreden Ondersteunend en vertroostend overwint het de emotionele last. Positieve invloed op multidimensionale cellulaire genezing, regeneratie, herstructurering, spirituele ontwikkeling, zelfgenezing, herstel van hersencellen door drugs- of alcoholmisbruik.

(000F1) Fantoomkwartskristal:
Fantoomkwarts symboliseert het universele bewustzijn en de talloze levens van de ziel. Het vergemakkelijkt de transitie. Dankzij fantoomkwarts met meer lagen reist u door vele dimensies of in uw innerlijk en bereikt u uw wezenskern. Het stimuleert aardegenezing, herschikt schadelijke landschapspatronen en activeert aldus genezings kracht. Het geeft toegang tot de Akasha-kronieken, biedt inzicht in vervlogen incarnaties, haalt onderdrukte herinneringen op en zet het verleden aldus in een context. Fantoomkwarts voert u naar de perioden tussen de levens. U ontdekt het huidige plan van de ziel en stelt de volgende stap vast. Het geneest het fysieke lichaam via de etherische blauw‘Sjamaan’ druk, en het verzoent en integreert u met uw schaduw. Wit fantoomkwarts met meer lagen verhoogt aanzienlijk de overbrenging van licht en informatie tussen de hogere regionen en de aarde. Het opent de ontvanger om over enorme afstanden genezingskracht te verkrijgen. Het wordt gebruikt voor paranormale chirurgie en het verwijderen van samengeperste karmische lagen.Het geeft het genadekarma alle ruimte, alsook de genezing van het cellulaire geheugen. Positieve invloed op raadplegen van gidsen, verbetering van meditatie, deblokkeren van ingewortelde patronen, horen van verstoringen, helderhorendheid.


(000FB2) Fluoriet BLAUW Blue John:
Blauw fluoriet versterkt creatief ordelijk denken en heldere communicatie. Het kalmeert of wekt energie op, afhankelijk van de fysieke of biomagnetische lichamen. Heeft u problemen met ogen, neus, oren en keel, gebruik dan blauw fluoriet. Het vergroot uw genezende potentieel door de hersenactiviteit goed te focussen.Het ruwe materiaal bestaat in twee vormen, namelijk in de kubusvorm of in de octaeder. De kubusvorm is een steen die hoort bij deze tijd. Bij de techniek, bij de computers en bij het creeren van nieuwe mogelijkheden. Er wordt zelfs beweerd dat Fluoriet het -IQ- kan verhogen. Voor mensen die gejaagd zijn of die lichamelijk en geestelijk veel energie verbruiken, is het een uitstekende steen.Fluoriet als hangertje, in geslepen vorm, is goed om het verstand te versterken en de concentratie te bevorderen.


(000FGV3) Fluoriet Geel of Violet:
Violet en purperen fluoriet stimuleren het derde oog en laten paranormale communicatie gepaard gaan met gezond verstand. Het is een uitstekende meditatiesteen, die tevens nuttigGroen fluoriet is bij de behandeling van ziekten van het been en beenmerg.Geel fluoriet vergroot de creativiteit en stabiliseert groepsenergie. Het is bijzonder behulpzaam bij gezamenlijke inspanningen en ondersteunt intellectuele activiteiten. Op fysiek niveau neut raliseert het giftige stoffen. Het werkt in op cholesterol en helpt de lever.


(000FG1) Fluoriet groen:
Groen fluoriet laat overtollige energie in de aarde vloeien en ver- helpt emotionele trauma’s en infecties. Het absorbeert negatieve energieen n de omgeving, haalt informatie uit het onderbewuste boven tafel en biedt toegang tot intuïtie. Het is een doeltreffende reiniger van aura, chakra en geest en ruimt verouderde gedragspatronen op. Tot slot verlicht groen fluoriet maagkwalen en darmkrampen. Fluoriet biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Het helpt u in te zien wanneer externe invloeden in u werkzaam zijn en sluit psychische manipulatie en niet-gewenste geestelijke invloed uit. Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief tegen elektromagnetische en computerstress. Op de juiste plaats aangebracht blokkeert het geopathische belasting. Bij genezingen verwijdert het negatieve energieen en alle soorten stress. Het reinigt, zuivert, verjaagt en reorg-aniseert alles in het lichaam wat niet volmaakt in orde is. Dit is het beste kristal om chaos en wanorde te herstellen. Fluoriet aardt en integreert spirituele energieen. Het bevordert onpartijdigheid, vergroot intuïtieve vermogens en maakt u bewuster van hogere spirituele werkelijkheden. Het foc ust de geest en verbindt hem met de universele geest. Fluoriet brengt stabiliteit in een groep door de leden een gemeenschappelijk doel te laten na streven. Dit kristal wordt geassocieerd met vooruitgang op vele niveaus en brengt structuur in het dagelijks leven. Het kan chaos overwinnen en de fysieke, emotionele en geestelijke lichamen reorganiseren. Op psychisch niveau lost fluoriet vastgeroeste gewoonten op, opent de deur naar het onder bewuste en brengt onderdrukte gevoelens aan de oppervlakte. Het vergroot het zelfvertrouwen en de behendigheid. Fluoriet verbetert de fysieke en geestelijke coordinatie en is goed tegen geestesziekten. Door vastgeroeste ideeen in beweging te brengen zorgt het ervoor dat u de dingen in een bre-der perspectief kunt zien. Het prikt illusies door en onthult de waarheid, en is heel behulpzaam als u onpartij dig en objectief moet handelen.Fluoriet is een uitstekende hulp bij het leren — het organiseert en bewerkt informatie, verbindt het bekende met wat geleerd wordt,en vergroot het concentr --atievermogen.Het helpt u nieuwe informatie in u op te nemen en bevordert snel denken.Emotioneel heeft fluoriet een stabiliserend effect. Het helpt u de inwerking van geest en emoties op het lichaam te begrijpen. In relaties leert fluoriet het belang van evenwicht. Fysiek ondersteunt fluoriet even wicht en coordinatie.Fluoriet verbetert de fysieke en geestelijke coordinatie en is goed tegen geestesziekten. Door vastgeroeste ideeen in beweging te brengen zorgt het ervoor dat u de dingen in een breder perspectief kunt zien. Het prikt illusies door en onthult de waarheid, en is heel behulpzaam als u onpartijdig en objectief moet handelen.Fluoriet is een uitstekende hulp bij het leren het organiseert en bewerkt informatie,verbindt het bekende met wat...&..NEXT....geleerd wordt, en vergroot het concentratievermogen. Het helpt u nieuwe informatie in u op te nemen en bevordert snel denk -en.Emotioneel heeft fluoriet een stabiliserend effect. Het helpt u de inwerking van geest en emoties op het lichaam te begrijpen. In relaties leert flu oriet het belang van evenwicht. Fysiek ondersteunt fluoriet evenwicht en coordinatie. Fluoriet is een krachtig hulpmiddel bij genezing van infecties en stoornissen Het is goed voor de tanden cellen en botten enrepareert *DNA* schade.Als elixer treedt het krachtig op tegen virussen. Dit krital herstelt de huid en slijmvliezen, vooral in het ademhalingskanaal, en geneest zweren en wonden.Het is weldadig bij verkoudheid en griep. Door vergroeiingen ongedaan te maken en gewrichten beweeglijk te houden verlicht fluoriet artritis, reumatiek en letsel aan de ruggengraat. Als het over de borstkas naar het hart wordt gestreken, werkt het pijnstillend. Het verlicht pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen, en heelt de huid door puistjes en rimpels te laten verdwijnen. Het is effectief bij een gebitsbehandeling en om het libido te verbeteren.


(000F2) Fluoriet:
Fluoriet biedt veel bescherming, vooral op psychisch niveau. Het helpt u in te zien wanneer externe invloeden in u werkzaam zijn en sluit psychische manipulatie en niet-gewenste geestelijke invloed uit. Fluoriet reinigt en stabiliseert de aura en is zeer effectief tegen elektromagnetische en comput -erstress.Op de juiste plaats aangebracht blokkeert het geopathische belasting.Bij genezingen verwijdert het negatieve energieen en alle soorten stress. Het reinigt, zuivert, verjaagt en reorganiseert alles in het lichaam wat niet volmaakt in orde is. Dit is het beste kristal om chaos en wanorde te herst -ellen. Fluoriet aardt en integreert spirituele energieen. Het bevordert onpartijdigheid, vergroot intuïtieve vermogens en maakt u bewuster van hogere spirituele werkelijkheden. Het focust de geest en verbindt hem met de universele geest. Fluoriet brengt stabiliteit in een groep door de leden een ge meenschappelijk doel te laten nastreven.Dit kristal wordt geassocieerd met vooruitgang op vele niveaus en brengt structuur in het dagelijks leven. Het kan chaos overwinnen en de fysieke,emotionele en geestelijke lichamen reorganiseren.Op psychisch niveau lost fluoriet vastgeroeste gewoonten op, opent de deur naar het onderbewuste en brengt onderdrukte gevoelens aan de oppervlakte.Het vergroot het zelfvertrouwen en de behendigheid.Fluoriet veR betert de fysieke en geestelijke coordinatie en is goed tegen geestesziekten. Door vastgeroeste ideeen in beweging te brengen zorgt het ervoor dat u de dingen in een breder perspectief kunt zien.Het prikt illusies door en onthult de waarheid,en is heel behulpzaam als u onpartij dig en objectief moet handelenFluoriet is een uitstekende hulp bij het leren &het organiseert en bewerkt informatie verbindt het bekende met wat geleerd wordt en vergroot het concentratievermogen.Het helpt u nieuwe informatie in u op te nemen en bevordert snel denken.Emotioneel heeft fluoriet een stabiliserend effect. Het helpt u de inwerking van geest en emoties op het lichaam te begrijpen. In relaties leert fluoriet het belang van evenwicht. Fysiek ondersteunt flu -oriet evenwicht en coordinatie.Fluoriet verbetert de fysieke en geestelijke coordinatie en is goed tegen geestesziekten. Door vastgeroeste ideeen in beweging te brengen zorgt het ervoor dat u de dingen in een breder perspectief kunt zien. Het prikt illusies door en onthult de waarheid, en is heel behulpzaam als u onpartij dig en objectief moet handelen.Fluoriet is een uitstekende hulp bij het leren & het organiseert en bewerkt informatie, ver bindt het bekende met wat geleerd wordt, en vergroot het concentratievermogen. Het helpt u nieuwe informatie in u op te nemen en bevordert snel denken.Emotioneel heeft fluoriet een stabiliserend effect. Het helpt u de inwerking van geest en emoties op het lichaam te begrijpen. In relaties leert fluoriet het belang van evenwicht. Fysiek ondersteunt fluoriet evenwicht en coordinatie. Fluoriet is een krachtig hulpmiddel bij genezing van infecties en stoornissen. Het is goed voor de tanden, cellen en botten en repareert DNA-schade. Als elixer treedt het krachtig op tegen virussen. Dit krital herstelt de huid en slijmvliezen, vooral in het ademhalingskanaal, en geneest zweren en wonden. Het is weldadig bij verkoudheid en griep. Door ver groeiingen ongedaan te maken en gewrichten beweeglijk te houden verlicht fluoriet artritis, reumatiek en letsel aan de ruggengraat. Als het over de borstkas naar het hart wordt gestreken, werkt het pijnstillend. Het verlicht pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen, en heelt de huid door puistjes en rimpels te laten verdwijnen. Het is effectief bij een gebitsbehandeling en om het libido te verbeteren.


(000F3) Fuchsiet:
Fuchsiet geeft toegang tot kennis met grote praktische waarde. Het kan informatie over kruidenbehandeling en holistische remedies kanaliseren. Het laat u zien welke holistische acte u moet ondernemen en leidt gezondheidskwesties en welzijn in goede banen. Fuchsiet geeft u inzicht in uw interact -imet andere mensen en heeft betrekking op fundamentele levenskwesties. Op psychisch niveau laat het zich in met dienstbaarheid uit vroegere levens of het huidige leven.Het werkt de neiging tot martelaarschap tegen en is uitstekend voor degenen die gauw de rol van redder op zich nemen en dan snel slachtoffer worden.De steen laat u zien hoe u van dienst kunt zijn zonder in een machtsstrijd of valse nederigheid verstrikt te raken.Veel mensen die hun diensten aanbieden, doen dat vanuit het gevoel dat ze ‘niet goed genoeg’ zijn, en fuchsiet leer ze wat hun echte eigenwaarde is. Fuchsiet toont u wat gepast en noodzakelijk is om uw ziel te laten groei en en helpt u onbewogen toe te kijken terwijl anderen hun lessen leren. Het combineert onvoorwaardelijke liefde met de ongelukkige liefde die ’niet meer’ zegt. Het is nuttig voor het bestrijden van een situatie waarin u lijkt te ‘helpen’, maar in feite grote psychische voldoening ontleent aan de afhankelijkheid van de ander.Het zet beide zielen op hun eigen unieke levensweg. De eeuwige patient in een gezin of groep, op wie ziekten en spanningen worden geprojecteerd, is zeer gebaat bij fuchsiet. De patient wordt ziek of raakt verslaafd namens de familie. Als hij geneest, zet de familie hem onder druk om ‘ziek’ of afhankelijk te blijven. Fuchsiet geeft zo’n patient de kracht beter te worden en zich aan het familieconflict te onttrekken.Het overwint wederzijdse afhankelijkheid en emo -tionele chantage, en geeft veerkracht na een trauma of emotionele spanning.HEILING Fuchsiet vermeerdert de energie van kristallen. Het heft blok kades op die worden veroorzaakt door overtollige energie en verplaatst energie naar positieve kanalen.De groene steen brengt de verhouding tussen rode en witte bloedcellen in balans, behandelt het carpale-tunnelsyndroom en *RSI* en brengt de ruggengraat in éen lijn. Fuchsiet vergroot de flexibiliteit van spieren en skelet...& NEXT...

(G-1) Grillige agaat, helende werking van deze edelsteen:
De grillige Agaat doorbreekt rechtlijnigheid Regelmatig gelijnde agaat maakt rustig en kalmeert.


(00G1) Gagaat:
Geeft acceptatie, uithoudingsvermogen en zelfoverwinning.Helpt tegen zorgen, droefheid, klagen. * Huidziekten* Rug en gewrichtsklachten, darmklachten. Werkt koortsverlagend en sterk aardend. Helpt bij rouwverwerking.


(00G2) Giraso
Het werkt zowel op aards nivo om gevoel, intuïtie en kindertijd te verbinden. Maar ook bij het zetten van nieuwe stappen, wanneer nieuwe deuren zich openen. Het kristal helpt dan om ook de vreugde, blijheid, plezier en kleine meisjes*innerlijk kind gevoel hierbij vast te houden. Laat onderbewuste aan het licht komen, laat spanningen los voordat het knopen worden. Goed voor creativiteit en intuïtie, voor spijsvertering en lymfeklieren.


(00G3) Git:
Dit wordt op dit moment gevormd uit gefossiliseerd hout, maar ziet eruit als kool.Het wordt al sinds de steentijd als talisman gebruikt. Git verwijdert negatieve energie en verlicht angsten Om de hals gedragen behoedt deze steen u voor geweld en ziekte en beschermt u tijdens een spirituele reisVroeg -er werd git gebruikt als bescherming tegen duistere wezens’. Naar verluidt zijn degenen die tot deze steen worden aangetrokken, ‘oude zielen’ die veel ervaring hebben met incarnaties op aarde. Dit is ook te gebruiken om geestelijke ervaringen en de zoektocht naar spirituele verlichting te bevor deren. Vroeger werd van sieraden van git gezegd dat ze een deel van het lichaam van de drager werden. Dat wijst erop dat dergelijke sieraden die zijn geerfd of tweedehands gekocht, heel zorgvuldig moeten worden gereinigd. Git dat bij genezingen wordt gebruikt, dient na elke toepassing grondig te worden gereinigd.Men zegt dat git financien stabiliseert en zakelijke belangen beschermt.U kunt de steen in een geldkistje leggen of in de rijkdom hoek van uw huis of bedrijf *linksachter in de ruimte, gezien vanaf de voordeur*. Op psychisch vlak stimuleert git dat we ons leven in eigen hand nemen. Het neutraliseert stemmingswisselingen, verlicht depressies en zorgt voor stabiliteit en evenwicht. Git reinigt het basischakra en stimuleert het opstijgen van de kundalini energie. Op de borstkas gelegd richt het de kundalini-energie naar het kruinchakra.Dit is een goed middel tegen migraine, epilepsie en verkoudheid. Het vermindert zwellingen van diverse klieren en verhelpt maagpijn. Vroeger werd git ook gebruikt om menstruatiekrampen te verlichten. HOUDING Kan overal worden geplaatst. Als sieraad dient git in zilver te worden gevat.


(00G2) Goudberil:
Gouden beril is een ‘zienersteen’ die wordt gebruikt in rituele magie en helpt bij het waarzeggen en bij magische activiteiten. Dit kristal bevordert een zuivere bestaanswijze. Het brengt iemand initiatief en onafhankelijkheid bij en stimuleert de wil om te slagen en het vermogen om potentieel te verwezenlijken. Beril opent het kruin en zonnevlechtchakra.Brengt verborgen zaken aan het licht. Bevordert telepathische gaven en de gevoeligheid voor de aura uitstraling van and -eren. Verscherpt het innerlijk zichtvermogen waardoor de eigen spiritualiteit op een creatieve en positieve manier kan groeien. Helpt de eigen aard te ontdekken. Zorgt voor psychisch evenwicht.Helpt tegen angsten, nachtmerries en beangstigende dromen. Verbetert de energetische doorstroming naar de hypofyse en de bijschildklier. Verstevigt het hart en de bloedvaten. Werkt helend bij alle vormen van infarcten.
(00G3) Goudobsidiaan:
Deze varieteit van Obsidiaan is zeer geschikt voor deviatie. Daarnaast brengt deze steen de innerlijke schoonheid van zijn drager naar buiten. Deze Obsidiaan varieteit is uitermate geschikt voor mensen die psychische problemen hebben,hieronder vallen neurosen ernstige psychosenenfobieen Ook bij de ziekte van Parkinson kan Goudobsidiaan een goede hulp zijn omdat hij op het centrale zenuwsysteem werkt.


(00&FIN-I-G-T.) Imperial of Goudtopaas:
Goudtopaas sterkt het gehele systeem en beschermt het hart, de bloedsomloop, lever en klieren voor alle ziekten en ook sterkt deze steen de bloed somloop en reguleert de bloeddruk met name bij een te lage bloeddruk. Goudtopaas beschermt zijn drager tegen ziekten die door hyper- of hypo functie van de endocriene klieren worden veroorzaakt, ook bij krop brengt deze steen genezing. Goudtopaas werkt heel goed op de longen en kan bij ademnood, bronchitis, verkoudheid en infecties aan de bovenste luchtwegen genezing en verlichting brengen. Ook sterkt deze steen het immuunsysteem en zorgt ervoor dat de zuurstof door het lichaam verdeeld wordt Op het psychische vlak beschermt Goudtopaas tegen depressies en examenvrees Maar ook bij slapeloosheid is deze steen uitermate geschikt, en vermindert hij onrustige dromen en slaapwandelen. Ook geeft deze steen zijn drager een zonnig gemoed en sterkt hij de intuïtie. Werkt tegen hartinfarcten,vernauwde bloedvaten,helpt bij tromboze,spataderen, aambeien, leveraandoeningen, open benen en bloedneuzen, en bij uitputting, versterkt en verscherpt het verstand, activeert de intuïtie, goed voor de lever en is smaakopwekkend.

(H-1) Honing Calsiet, werking van deze edelsteen:
Je bewustzijn wordt helemaal geopend, waardoor je eigenlijk al je Licht aspecten, Goddelijke aspecten en innerlijke aspecten daar in weet. Het heeft niet alleen met harde, zakelijke of theoretische kennis te maken, maar er zit zo ongelooflijk veel Liefde bij. Echt van die Goddelijke Liefde, onvoorwaardelijke Liefde. Dwz alles naar de taal van Liefde weten, alles zien, bewust zijn. Alles bewust zijn.Waardoor je heel rustig, onverstoord, op een veel kalmere, deinende manier met din gen om gaat Dus niet de behoefte hebben om op je tenen te gaan staan om iets te doen.En dus een stukje je best te doen of zo Het brengt een ontroerende energie met zich mee. Eigenwaarde, Liefde voor jezelf, rust op hart gebied, kalkhuishouding, uiten van ingehouden emoties, spanningen in nek.

(M-1) Mosagaat, helende werking van deze edelsteen:
Mosagaat is een steen van rijkdom en trekt overvloed aan het kristal kan met een dubbel doel werken: het biedt intellectuelen toegang tot hun intuïtieve gevoelens en helpt intuïtieve mensen hun energie op praktische wijze te kanaliseren op het psychische vlak verbetert mosagaat het zelfrespect en versterkt het positieve karaktertrekken het vermindert angst en diepgewortelde stress het helpt bij de ontwikkeling van kracht en het vermogen om met andere mensen om te gaan, en stimuleert de uitbreiding van iemands persoonlijke ruimte en groei geestelijk bevordert mosagaat zelfexpressie en communicatie het brengt uw emoties in evenwicht en vermindert stress en angst.het moedigt vertrouwen en hoop aan, want het is een zeer optimistische steen daarnaast is deze steen behulpzaam voor iedereen die depressief is vanwege levensomstandigheden of een onbalans in de hersenen ongeacht hoe moeilijk die omstandigheden kunnen zijn, mosagaat geeft inzicht in de achterliggende oorzaak is vooral geschikt tegen oorsuizingen en die waar ook wat oranje in zit zijn uitstekend om de vitaliteit van ouderen te verhogen.

(O-1) Oranje Calsiet:
Dit is van de calcieten wel de meest bijzondere qua werking. Al vele jaren is in de praktijk gebleken welke prachtige eigenschappen deze steen heeft. Oranje calciet straalt als de zon een en al warmte uit. Het is een veilige steen die geschikt is om alles wat somber is op te vrolijkenmet zijnprachtige warme kleur. Zowel om te dragen op het lichaam, als geplaatst in een vertrek is deze steen in staat om negativiteit om te buigen in positiviteit. Dat maakt de oranje calciet voor velen geschikt. Voor mensen die problemen hebben op het seksuele vlak is deze steen heel goed, hij heelt oude wonden en maakt het mogelijk weer te durven genieten van intimiteit. Voor zieke, eenzame en verdrietige mensen is de oranje calciet de beste steen om weer l evensvreugde en positiviteit te kunnen ervaren. Er zijn heel veel manieren waarop de oranje calciet benut kan worden, zie hem als de zon, laat hem verwarmen en stralen en een deel van je leven worden

(R-1) Rode Calsiet:
Deze soort heeft een warme uitstraling die geschikt is om een goede aardig te krijgen. Rode calsiet helpt om weer vertrouwen te krijgen in het eigen gevoel, te durven zijn wie je bent en van daaruit actief te kunnen handelen. Het is een fijne steen om op gang te komen in een passieve periode.


(001D) RHYOLIET
Dr. Liesegangsteen een ondersoort van Rhyoliet:Rhyoliet beschermt alle organen die door het vegetatieve zenuwsysteem worden aange stuurd, ook wordt het vegetatieve zenuwsysteem door deze steen versterkt. De aanmaak van hormonen in de klieren wordt door deze steen gestimuleerd en geharmoniseerd. Bij ischias, de ziekte van Parkinson en multiple sclerose kan deze steen veel verlichting geven. Ook bij ziekten van de huid en huiduitslag kan Rhyoliet gebruikt worden.Het is een steen die verandering, verscheidenheid en vooruit gang stimuleert, en hij maakt zijn drager creatief. De energieen van Rhyoliet zijn zeer geschikt voor meditaties.

(V-1) Vuuragaat, helende werking van deze edelsteen:
Fysiek is vuuragaat zoals zijn naam al aangeeft verbonden met het element vuur het stimuleert seksuele activiteiten bezielt het basis chakra en bevordert de vitaliteit op alle niveaus op psychisch niveau verjaagt het angst en zorgt voor een diep gevoelde zekerheid het vasthouden van vuuragaat moedigt introspectie aan, waardoor innerlijke problemen moeiteloos worden opgelost Het helpt begeerten en vernietigende verlangens op te heffen en kan nuttig zijn bij de behandeling van verslavingen.Spiritueel helpt deze beschermende steen bij het ontspannen van het lichaam deze soort zou voor absolute volmaaktheid staan, omdat het zorgt voor spirituele kracht en het de evolutie van het bewustzijn bevordert kalmeert- geeft gevoel van veiligheid en zekerheid- verjaagt angst- geeft steun in moeilijke tijden is sterk beschermend kaatst negativiteit terug en vormt een beschermend schild om de drager, bevordert vitaliteit en stimul --eert seksuele activiteit ondersteunt bij behandelingen van verslavingen van allerlei aard. helpt te ontspannen en bevordert daardoor meditatie, geeft spirituele kracht en bevordert de ontwikkeling van het bewustzijn. -lost blokkades op en voorziet de aura van nieuwe energie.Fysiek is vuuragaat zoals zijn naam al aangeeft, verbonden met het element vuur het stimuleert seksuele activiteiten, bezielt het basischakra en bevordert de vitaliteit op alle niveaus. Op psychisch niveau verjaagt vuuragaat angst en zorgt voor een diep gevoel de zekerheid. Het vasthouden van vuuragaat moedigt introspectie aan, waardoor innerlijke problemen moeiteloos worden opgelost het helpt begeerten en vernietigende verlangens op te heffen en kan nuttig zijn bij de behandeling van verslavingen.Spiritueel helpt deze beschermende steen bij het ontspannen van het lichaam deze agaat soort zou voor absolute volmaaktheid staan, omdat het zorgt voor spirituele kracht en het de evolutie van het bewustzijn bevordert.

(-W-1) Witte Calsiet:
Witte calciet is een nog niet veel voorkomende calciet soort, maar krijgt wel steeds meer bekendheid. De zachte Lichtkracht van witte calciet is onge hoord en zeer bijzonder en uniek in z’n soort. Deze Goddelijke Lichtkracht, die vervuld is met Engelenzang, brengt op zeer zachte wijze enorm diepe Transformaties teweeg.Het opent je Bewustzijn en verhoogd je Lichttrilling. Brengt diepgaande zachte healing en brengt nieuwe hoop,Vertrouw -en, moed en Kracht in.Deze kristallen zijn vrijwel altijd sterk verbonden met de Regenboog van het Volgende Universum en brengen hierdoor heel bijzondere Lichttrillingen in heel het kleurenspectrum met zich mee. Het heelt je op alle Lichtlichamen, her-verbind deze ook weer met elkaar en trekt ze naar hier, in je Bewustzijn. Waardoor een grote Bewustzijnsgroei en diepe Transformaties mogen ontstaan.

Dus bij een van deze natuurlijken edelstenen past jouw eigen alpha & omega horoscoop steentje Die daar voor zorg draagt dat jij de goede levensjas aantrekt kijk ook nog naar de andere artikelen Zoals amuletten --magische zwarten stenen voor beter in je vel te zitten garandeert ook n betere Nachtslaap of zilveren ringen met heilende edelstenen die allemaal een voor een weer iets bijdragen Voor onze betere toekomst doormiddel van *******deze blijvende heling ********

Wij zijn voor alle edelstenen en prijsklasse @@@@@@@@@@ open kwa grote of dikte of zwaarte Altijd @@@dus.

O ja een (1) aanvraag email van jou voor uit te pendellen door mij Kost u 3 euro dit te doen door deze of voor andere artikelen 'n bedrag Vooraf over te maken op m’n bankrekening nr.........zie hier..........op deze Website de juiste rubriek daarvoor...........tot ziens

DIE KEUSCHEIT DER EDELSTEINEN UND WARUM DIE SO STRALEN
Nutze sie aus.
Von eurhen lebens berather und medium .

Jozef Herman
************Amethyst
Amethyst = griech. amthystos = unberauscht (galt fruher als Amulett gegen Trunkenheit).Freundschaftsstein, verleiht reinstes Liebesgluck, aber auch Macht, Einfluss, Klarheit, Gottvertrauen, Weisheit, Sanftmut und fordert Studien, stillt Sehnsucht und Trauer.Gegen Hautprobleme, Nachtblindheit, Schlafstorungen, Verwirrtheit, Hysterie, Migrane, Trunksucht, Stress, psychische Krankheiten.

Aquamarin
Aquamarin = lat. aqua marina = Meerwasser. Bewahrt Ehegluck, macht friedfertig, kuhlt das Gemuht, beruhigt, verfeinert den Geist, allgemein gut fur die Gesundheit, fordert die Seekraft, aber auch unser Verstandnis und unsere Toleranz. Gegen Hautallergien, Leber- und Augenprobleme, Augenbrennen, Zank, Hals- und Rachenbeschwerden, Hitzewallungen und Lebensangste.

Bergkristall
Reharmonisation, fordert Klar- und Hellsichtigkeit, Intuition, Meditation, Erkenntnis und die Klarheit der Gedanken. Wirkt allgemein ausgleichend - harmonisierend, verstarkend oder abschwachend, heilend. Gegen fast alle Schmerzen allgemein, blockierte Energien, negative Energien, Schwindel, Magen-, Darm-, Leber-, Gallen-, Augen- und Schilddrusenproblemen...

Bernstein
Bernstein = kommt von brennen, wurde fruher auch fur Raucherungen verwendet. Bernstein ist kein Stein, sondern versteinertes Pinienharz (um 30 Mio. Jahre alt).Bewahrt vor Krankheiten, Infektionen, macht selbstsicher, allgemein reinigend, starkt das Gedachtnis, das Selbstbewusstsein, das innere Sehvermogen und verschafft Wohlbefinden. Gegen Rheumatismus, Arthrosen, Gicht, Sonnen- Allergien, Hautprobleme, Ekzeme, Migrane, Asthma, Gelenkschmerzen, Erkaltungen, Schnupfen wie auch Heuschnupfen, Depressionen, Verdauungs- und auch Nierenprobleme.

Diamant
Griechisch admas = unbezwingbar, wegen seiner Harte. Verleiht Macht, Charakterstarke, Charme, Ehren, Stabilitat, Frieden, Freude, Courage, Mut, Ruhm, Gnade, Seelengrosse, Fleiss, Eifer, Reinheit, Konzentration, Liebesgluck, macht uns die Ursachen bewusst, gibt uns Klarheit, Stabilitat und Erleuchtung. Gegen Depressionen (auch manische Depression), seelische Unrast, Gelenk-, Knochen-, Haut-, Zahn- und Ohrenproblemen, Gleichgewichtsstorungen, Heisshunger, Schlaganfall, Halbseitenlahmung, Zorn, Epilepsie, negative Energien. Wird der Stein Missbraucht (z.B. Machtmissbrauch) so lost er Karma ( z.B. Familienprobleme) aus.

Fluorit
Nach dem chem. Element Fluor. Unterstutzt geistige Arbeiten, geistige Entwicklung und Erkenntnis, fordert die Meditation und die Elastizitat des Gewebes ( z.B. gegen Falten), er erdet. Gegen seelische und emotionale Blockaden, Schlafstorungen, Uberempfindlichkeit, Illusionen, Storungen des Gehirns und Geistes.

Granat
Kommt vom lat. granum = Korn. Gut fur Durchhaltevermogen, Willen, Selbstvertrauen, starkt die Konstitution, das Herz, das Gehirn, den Kreislauf, die Fortpflanzungsorgane, die Lebenskraft und unseren Mut, gibt Energie. Gegen Herz- und Gemutsleiden, Schmerzen, Gedachtnisschwache, Depressionen, kalte Glieder, Rheuma und Arthritis.

Hamatit
Griechisch von hama = Blut - Blutstein. Bringt Energie, Anregung, Verwurzelung, Erdung, Mut, Durchsetzungsvermogen, Tatkraft, macht ausdauernd, beharrlich, stark und trotzig. Gegen Blutungen, Krampfadern, Energiemangel, Kreislaufstorungen, Muskelkrampfe, Nieren-, Blasen-, Leber- und Lungenleiden, Blutarmut, Blutstauungen und Sauerstoffmangel, Schmerzen wegen schlechter Durchblutung.

Jade
Kommt vom span. pietra di ijada = Kolikstein, weil man in gegen Nierenkoliken nahm. Fur ein langes Leben, starkt die Immunabwehr und Konstitution, gut fur schwangere und stillende Frauen, Leute die einen gefahrlichen Beruf haben, wirkt erfrischend, erfreuend und nervlich Entspannend. Gegen Bluthochdruck, Kreislauf-, Herz- und Nierenprobleme, Fieber, Depressionen, Nervositat, Schlafstorungen und Stress.
Jaspis
Jaspis kommt vom Hebraischen japeh. Fordert Neuanfange, Unternehmungen, Tatkraft, Gedachtnis, Weisheit, Tiefe des Erkennens, Medialitat, Wahrtraume und Standhaftigkeit, starkt allgemein die Gesundheit, regt die Verdauung an, gut auf Reisen (Nahrungsmittelumstellung...). Gegen Magen-, Darm-, Herz-, Atemwegs-, Ohren-, Leber- und Milzprobleme, Alptraume, Desorientierung, Bleichsucht, Blutarmut, Mundgeruch, Verstopfung, ubergewicht, Erschopfung und Blasenentzundung.

Lapis Lazuli
Auch Lasurit = lat. lazurius, lazulus = blauer Stein. Verleiht reines Gefuhls- und Gedankenleben, Glaubensstarke, Gute, Inspiration,Weisheit und Intuition, bringt die Liebe zuruck und er fordert den Idealismus,Meditation, Konzentration und Freundschaften. Hilft bei Epilepsie, Kopfschmerzen, Hals-, Schilddrusen-, Mittelohr-, Gehirn- und Augenkrankheiten, mildert Entzundungen, Fieber, Nervenschmerzen, Durchfall,Menstruationsbeschwerden, Angstneurosen, auch bei zu hohem Blutdruck, Melancholie und Schlafproblemen.
Lavendelquarz
Der Lavendelquarz (Mischung aus Amethyst und Rosaquarz) wirkt auf den physischen Kreislauf (Lymphe) des Korpers ein und hilft die Seele zu harmonisieren. Lavendelquarz- Wasser regt den Stoffwechsel an und kraftigt das Lymphsystem. Der Lavendelquarz hilft seinem Trager bei Belastungen, Stauungen und Verkrampfungen, vor allem solche die im seelischen Bereich der Person angesiedelt sind. So erreichen wir, dass Disharmonien ausgeglichen werden und erhalten so mehr Lebensfreude.

Magnesit
Nach dem Element Magnesium. Er besteht aus Magnesiumkarbonat, er wird auch Bitterspat genannt. Er ist Cremweiss. Gut zur Entwasserung, wenn man zu viel Wasser im Koper hat ( z.B. in den Beinen). Fur Leute die Abnehmen wollen nehmen den Magnesit und noch einen roten Jaspis, der erstere entwassert und der andere regt die Verdauung an (Dazu beide Steine ber Nacht in ca. 3dl Wasser legen, am Morgen nuchtern trinken).Gegen ubergewicht, Schlaflosigkeit, Nervositat, Herzklopfen und alle Leiden die Blitzartig sind.
Magnetit
Nach der Stadt Magnesia bei Smyrna/ Turkei. Ein stark magnetischer Stein, der immer magnetisch sein sollte, aber nicht immer uber eigenen Magnetismus verfugt. Schwarz bis braunschwarz. Er ist ein stark aktivierender Stein, so z.B. fordert er die Blutzirkulation, durch diese Wirkung bringt er Giftstoffe aus dem Organismus, was in vielen Fallen eine Schmerzlinderung bringt. Auch starkt er den Willen und kann so auch bei Suchtkrankheiten eingesetzt werden. Fur Menschen die kein Durchsetzungsvermogen haben ist er eine wertvolle Hilfe. Bei Bluthochdruck sollte man ihn meiden. Er polarisiert d. h. bei ihm gibt es nur plus oder minus, Yin oder Yang... Er verschafft einem traumlose Nachte (gut bei schlechten Trumen). Er erdet. Gegen Schmerzen wie z. B. Ruckenschmerzen (mit dem Stein der die betroffene Stelle fahren, oben beginnen bis zum Steissbein, Stein vom Rucken in Kreisbewegung wegnehmen und oben beim Hals wieder auf die Haut setzen und wieder bis zum Steissbein...Wichtig: mit dem Stein nicht hin und herfahren sondern Kreisformig bewegen); Atemwegsinfekte.
Malachit
Malachit kommt vom griech. malaks = weich. Er besteht aus Kupferkarbonat. Bringt Gluck und Erfolg in der Liebe, Ruhe, Hoffnung und Frieden, fordert Meditation, Konzentration und das Verstandnis fur Mitmenschen und Natur. Gegen Liebesleid, seelisches Leid, Herzleiden, Heimweh, Gallenkolik, Nierenprobleme, Gicht, Rheuma, Asthma, diverse Schmerzen (von Entzundungen) und Urangste.
Mondstein
Nach seinem mondlichtartigen Schiller. Wirkt positiv auf das Gefihlsleben, Emotionen, holt Unbewusstes hervor, schenkt Frieden, Hoffnung, Vertrauen, Intuition, Fruchtbarkeit, starkt Imagination, Medialitat, schutzt sensible Menschen, macht uns unsere Gefuhle bewusst, gut auf Reisen und Drusen- und Lymphsystem. Achtung bei Mondverletzungen

Die folgende version und mit seinen heillung von der edelsteinen abgelesen.
Nephrit
Nephrit kommt vom griech. nephron = Niere, weil er fruher gegen Nierenleiden eingesetzt wurde. Gehort zu der Aktinolitgruppe ( Amphibol- Gruppe). Grun meist gefleckt oder streifig, auch braun, gelblich, grau und rotlich. Als Therapiestein ist meist eine satte grune Farbe am besten. Wie sein Name schon sagt, kann er mit Erfolg bei Nieren- und Blasenproblemen eingesetzt werden. Dazu plaziert man den Stein bei der Niere (Bewusste Arbeit mit dem Stein ca. 10 - 30 Min./ Tag) und trinkt mind. 5dl/ Tag “ magnetisiertes" Wasser (Stein uber Nacht in Wasser legen). Eine gunstige Wirkung erreicht man auch, wenn man den Stein den ganzen Tag in der Nahe der Niere tragt z.B. Gesasstasche oder.

Onyx
Onyx kommt vom griech. nyx = Nagel. Starkt den Knochenbau, Augen, Herz, Ohren, Haare, Nagel und Haut, gibt innere Starke, Schutz, Widerstandskraft und Stabilitat, tiefe Gedanken, Konzentrationskraft, klart den Geist von bosen Gedanken. Nicht den schwarzen Onyx gegen Depressionen anwenden! Gegen Knochen-, Gelenks-, Haar-, Ohren-, Haut- und Nagelprobleme Selbstmordgedanken, Alptraume und Schwermut (weisser oder graublauer !), Augen- ,Milz- und Herzschwache.
Opal
Der Name Opal stammt aus dem Sanskrit - upala = Stein. Glucksbringer (da Farbe von Rubin, Amethyst, Saphir und Smaragd d.h. auch ihre Wirkungen), verleiht Hellsichtigkeit, Rechtschaffenheit, Vitalitat, Medialitat, gut fur Liebende und Musiker, spiegelt unser Innenleben wie auch unsere Gedanken, bei niederen, egoistischen Menschen lost er Karma aus, er ist fur diese kein Glucksstein (durch eigene Schuld)! Vorsicht sehr empfindlich gegen Sauren, Laugen (Seife) und Austrocknung. Wichtig die Pflege, der Opal ist wasserhaltig und sollte deshalb hin und wieder gewassert werden auch der Aufbewahrungsort sollte nicht trocken sein (er verliert sonst die Farben). Auf keinem Fall darf man ihn z.B. der direkten Mittagssonne aussetzen. Gegen Magen-, Herz-, Augen- und seelische Probleme.

Perle
Reinheit, Schonheit, Ehrlichkeit, inspiriert die Liebe (geistige Liebe), schenkt Tiefe des Gefuhls, Schonheitssinn. Vorsicht sehr empfindlich gegen Sauren, Laugen (Seife) und Austrocknung (in feuchter Luft lagern)! Gegen Fieber, Migrane, Kalziummangel, Angstzustande, seelische Magendarm - und auch Lungenprobleme.

Rauchquarz
Er ist nelkenbraun bis rauchgrau (tiefbraun bis schwarz = Morion [ lat. = finster]). Fur Menschen, die an sich arbeiten. So fordert er die Meditation, auch die Deutung eigener Traume, das Verantwortungsbewusstsein und lasst einem kurzer treten, z.B. man kauft uberlegter ein. Verwurzelt den Menschen mit der Erde. Gegen Unruhe, Instabilitat, ubermassiges Geld ausgeben, angste
Rosenquarz
Wirkt harmonisierend, ausgleichend, bringt Sympathien, Vertrauen, Nachstenliebe und Sanftmut. Gegen Herzprobleme (korperliche wie seelische), Aggression, Stress, Schlafprobleme und schmerzhafte Menstruation.
Rubin
Rubin kommt von lat. rubeus = rot. Wirkt stark anregend, aktivierend, belebend, fordert die Liebe und Liebeskraft, Leidenschaft, Blutzirkulation, starkt das Herz, versohnt Entzweite, verleiht Arbeitsfreude, Ehrgeiz, Fleiss und Kuhnheit . Nicht nehmen bei Bluthochdruck, Aggression und hohem Fieber. Gegen niedrigen Blutdruck, Grippe, Schmerzen, Impotenz, Herzkrampfe und andere Krampfe, Blutkrankheiten, Anamie und negativen Energien.

Saphir
Saphir kommt vom griech. sppheiros = alte Bezeichnung fur Lasurstein - blauer Korund. Schenkt Seelenfrieden, Sympathien von Menschen und Hohergestellten, Umsicht, Vorsicht, Ruhe, Intuition, Medialitat, Weisheit, Mitleid, fordert Glauben, Studien, klarer Verstand und Treue, kuhlt leicht. Gegen Augenprobleme (Augenentzundung, Katarakt), Entzundungen allg., Kopfleiden, Stress, Nerven-, Schlaf- und Schilddrusenprobleme, Dummheit!?, Zorn, Schmerzen, negative Energien.
Smaragd
Kommt vom griech. smaragdos = gruner Stein. Starke Heilkrafte, gut fur Personen in Heilberufen, fordert die geistige Entwicklung, Intuition, Fruchtbarkeit, Lebenskraft, wirkt beruhigend, besanftigend, gibt Freundlichkeit, Grosszugigkeit, Wahrheitsliebe, gute Gesundheit, Vorahnungen und Ausgeglichenheit. Gegen Augen-, Herz-, Atemwegs-, Magen- und Nebenhohlenprobleme, Epilepsie ,Fallsucht), Hamorrhoiden, Krampfe, virale Infekte, Furcht und Angstzustande, Fieber, Schlaflosigkeit, Alptraume, Geschwure und Tumore (als Zusatzbehandlung bei Krebs und Angst vor Metastasen).
Sodalith
Sodalith heisst Sodastein. Wirkt stark reinigend und transformierend auf Mensch, Tier, Pflanze und Umwelt, bringt Freude, Treue, Selbstvertrauen, Stabilitat und Standfestigkeit, erdet, fordert logisches Denken, Konzentration und Intuition. Gegen zu hohen Blutdruck, Aufbrausen, Zorn, Hals-, Schilddrusen- oder Ohrenproblemen, Tier- und Pflanzenkrankheiten.

Tigerauge
Er zieht die Dinge oder Menschen an, die fur unsere Entwicklung wichtig sind. Er beruhigt und harmonisiert unsere Gedanken. Das Tigerauge starkt unser geistiges Auge und steigert so unsere Konzentrationsfahigkeit, lasst uns aber auch offen gegenuber unserer Umgebung bleiben und macht uns anpassungsfahig. Er hilft vor allem bei nervlicher Belastung, Unkonzentriertheit, Vergesslichkeit ("Prufungsstein"), nervose Schlafprobleme ("Ameisenlaufen"...), allen nervlich aber auch durchblutungsbedingten Schmerzen. In Verbindung mit Turkis, Aquamarin oder Amazonit hilft er gegen das Bettnassen. Durch seinen hohen Gehalt an Silizium und Eisen hat er sehr positive Wirkung auf die Atemwege. Nicht zu vergessen ist seine bewusstmachende (Mann/ Frau erkennt das Gegenuber besser aber auch sich selbst, durch dass lasst man sich weniger tuschen) und seine vor negativen Energien schutzende Wirkung.
Topas
Topas = nach dem Fundort der Insel Topazos im Roten Meer. Fordert rednerische und schriftstellerische Tatigkeit, Freundschaften, starkt die Leber, Galle, Bauchspeichel, Nerven, Gedachtnis, Herz und Konzentration, bringt Licht, Freude und ein sonniges Gemut. Gegen Nervositat, Nervenschmerzen, Depressionen, nervose Kopfschmerzen, Verdauungsprobleme, Diabetes, Nervenverletzungen, Atemwegsbeschwerden, Stottern, Bettnassen, und vorzuglich gegen negative Energien.
Turkis
Turkis heisst "Stein aus der Turkei". Schutzstein ersten Ranges, geschutzt von Reitern, Piloten und Personen die gefahrliche Sachen verrichten, verdunkelt sich bei herannahendem Unheil oder Krankheit (kann auch zerspringen oder man verliert ihn z.B.), verleiht gute Ausdrucksweise, hellseherische Fahigkeiten und inspiriert, gibt Kreativitat, allgemein gut fur die Gesundheit. Gegen Hals-, Stimmband-, Lunge- und Herzprobleme, innere wie aussere Missverstandnisse, Stottern und Bettnassen.
Turmalin
Der Name Turmalin stammt aus dem singhalesischen (Sri Lanka) turmali und heisst soviel wie Aschenzieher, da er an einem Tuch gerieben Asche anzieht. Besitzt magnetische und elektrische Eigenschaften, das Chamaleon der Steine, Zusatzbehandlung zur Krebstherapie, gut fur fast alle Organe, harmonisiert das innere wie aussere Gleichgewicht. Er kann viele Steine ersetzen. Gegen Nervositat, Stress, Stauungen, Blockaden, Entzundungen, Herzprobleme, Atemwegserkrankungen, MS, Parkinson, Epilepsie, Depressionen, veraltete Denkmuster, Nerven- und Ruckenschmerzen.

Zitrin
Zitrin, kommt vom lat. citris = Zitrusbaum. Zitrin zeigt sich uns in allen Varianten der Gold- bis Brauntonung. Er tut gute Dienste bei schlechter Verdauung und Verstopfung. Zu beachten ist die gunstige Beeinflussung des Zitrins bei Diabetes und Depressionen, denn sein goldenes Licht bringt Licht in unser Kraftzentrum (Solarplexus) und lasst uns die "Susse des Lebens" spuren. Eigenschaften also, die bei beiden Krankheiten auf diesen Mangel zuruckzufuhren sind. Tragen empfindliche und sehr sensible Menschen diesen Stein auf dem Korper, wird er ihnen wie eine schutzende Hulle und ein Gefuhl des Vertrauens und der Sicherheit vermitteln. Der Zitrin eignet sich, um irdische Ziele zu erreichen (er festig den Willen und das Gedachtnis), z.B. bei der Ausbildung, bei Prufungen und im Geschaftsleben. Er ist ein kraftspendendes Lichtbronnen.

Hoffentlich kaufen oder bestellen sie einen unseren artikelen oder edelsteinen der wir grade auf lager haben und schreiben sie die bestel nr aber richtig auf. Bis gleich.
Die fern oder versand koste von der post die sind fur eurhen rechnung und sind fur sie.

Naar Boven